Zoek in het aanbod van Bed en Breakfasts in Nederland

ZOEK UW BESTEMMING


Bekijk alle B&B's in Nederland

dd-mm-yyyy dd-mm-yyyy 0 nl
map
5012 B&B's in Nederland

Bed & Breakfast in Nederland: selectie van ons aanbod

Guesthouse Maastricht, Maastricht, Guesthouse Maastricht achter het Vrijthof
Guesthouse Maastricht
Maastricht
Nederland
B&B De Overtuin, Doesburg, Voorzijde huis en overtuin
B&B De Overtuin
Doesburg
Nederland
'in negentienvijf', Amersfoort,
'in negentienvijf'
Amersfoort
Nederland
Landgoed Middachten, De Steeg, Kasteel Middachten
Landgoed Middachten
De Steeg
Nederland
Bestel nu met korting:
Boek 'Bed & Breakfast in Nederland'

Het grootste B&B-boek van Nederland met 2.500 adressen. Nu met korting verkrijgbaar van € 24,95 voor slechts € 14,95! Bestel direct zonder verzendkosten.
boek

B&B's in Nederland

Een hotel? Te duur. Een vakantiehuisje? We hebben maar twee dagen. Een bungalowpark? Te druk. Maar wat dan? Een bed en breakfast! Overnachten in een bed & breakfast (B&B) wordt steeds populairder. Steeds meer mensen ontdekken de charme van deze kleinschalige accommodatievorm. Op Bedandbreakfast.nl vind je een overzicht van ruim 17418 kamers en appartementen in 5012 B&B's, met meer dan 63657 foto's.

Bed en breakfast in een herenhuis

Ieder bed and breakfast biedt een unieke beleving. Logeer in een authentieke hoeve met betoverende tuin, een stads herenhuis, een houten dorpswoning of een moderne villa. Of wat te denken van een overnachting in een monumentaal pand, een kasteel of zelfs een woonboot? Je gastfamilie staat garant voor een bijzonder verblijf.

Ontbijt in B&B

Een bed and breakfast is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Wil je wandelen, een museum bezoeken of juist uitgebreid shoppen? Vraag je gastfamilie naar de hotspots in de stad of de mooiste plekjes in de streek. En na een actieve dag kom je echt tot rust in een bed en breakfast, waar je 's ochtends geniet van een heerlijk ontbijt.

Zoek en boek bed and breakfasts in Nederland

Benieuwd naar wat Nederland aan bed & breakfasts te bieden heeft? Zoek en boek met Bedandbreakfast.nl en laat de voorpret voor je vakantie of weekendje weg beginnen!
//bbcdn.r.worldssl.net