Inspirerende Bestemmingen

Zomers bed & breakfast in eigen land

Bed & breakfast in de zomer

Heerlijk zomeren bij B&B De Donk in het Gelderse Bergharen.

Waarom zou je in de zomervakantie ver weg gaan, als het in eigen land minstens zo fijn is? Zeker bij mooi weer is het heerlijk vertoeven in Nederland. Met meer dan vijfduizend bed & breakfasts is er altijd wel een bijzonder adres waar je kunt overnachten.

Vakantie in eigen land
Maar liefst 38 procent van de Nederlanders gaat op vakantie in eigen land, blijkt uit onderzoek van Vakantie.nl onder 2.914 bezoekers. Ons land heeft genoeg moois te bieden, vindt een kwart van de thuisblijvers. Zeeland (22%) en de Waddeneilanden (17%) zijn de populairste gebieden, gevolgd door Limburg. Maar ook de andere provincies weten het publiek te charmeren.

Bed & breakfast in Nederland
Of je nu kiest voor vakantie in Groningen of Friesland, Noord-Holland of Flevoland, je kunt altijd wel ergens overnachten in een heerlijk B&B. Op Bedandbreakfast.nl staan bijna vijfduizend B&B-adressen in alle soorten en maten, van eenvoudige gastenkamers tot luxe privé-vakantiehuizen. Struin maar eens over onze website en laat je op ideeën brengen.

Gids met 2.500 B&B’s
Een aanrader voor B&B-liefhebbers is onze nieuwe gids ‘Bed & Breakfast in Nederland’. Hierin staan ruim 2.500 B&B’s met foto’s, gastenbeoordelingen en QR-codes. Ook bevat het boek fietsroutes en gedetailleerde kaarten van Nederland. Je bestelt het boek eenvoudig via Bedandbreakfast.nl/bestel. We wensen je alvast veel bladerplezier en een heerlijke zomer toe!

B&B Boek

Bestel nu de populaire gids ‘Bed & breakfast in Nederland’.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter