Inspirerende Bestemmingen

Tips voor een heerlijk lang Hemelvaart-weekend

Breakfast B&B

Verwen jezelf met een heerlijk lang Hemelvaart-weekend in een B&B!

Hemelvaart valt op donderdag, dus ideaal om meteen een lekker lang weekend in te lassen. En er wordt nog mooi weer voorspeld ook! Hét moment voor een korte vakantie. Blijf je in Nederland, kies dan eens een bed & breakfast: betaalbaar en origineel. Of zoek een leuk B&B-adres elders in Europa.

Zo’n 1 miljoen Nederlanders ondernemen dit jaar een korte vakantie rond Hemelvaart. Dat verwacht het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). Hiervan blijven circa 600.000 Nederlanders in eigen land, terwijl 400.000 mensen de grens over gaan.

Bed & breakfast in Nederland
Er is in Nederland van alles te doen in het lange Hemelvaartweekend, zoals het Jazz festival in Breda, Dauwpop in Hellendoorn en de Elfstedenwandeltocht in Leeuwarden. Combineer zo’n evenement met een paar nachten in een bed & breakfast, en je bent verzekerd van een leuke korte vakantie. B&B’s in heel Nederland zoek en boek je gemakkelijk op Bedandbreakfast.nl.

B&B in het buitenland
Ga je toch liever naar het buitenland, kijk dan eens op Bedandbreakfast.eu. Hier vind je ruim 35.000 B&B’s in heel Europa, waaronder veel bed & breakfasts in Duitsland, Frankrijk en België. Plan je een langere vakantie, dan kun je ook een bed & breakfast in bijvoorbeeld Turkije of Spanje overwegen. Veel plezier!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

2 Reacties

  • Weet iemand nog een leuke Bed en Breakfast in de buurt van Huizen? We zijn namelijk van plan om een fietstocht daar in de buurt te doen met Hemelvaart. Onderweg willen we dan even bijkomen bij CornelisZ, het blijkt dat je daar gezellig aan het water op een terrasje kan zitten.

  • ‘k Moest lachen om de eerste zin op uw site voor hemelvaart: “Hemelvaart valt dit jaar op donderdag”…..
    Hemelvaart is altijd op donderdag!!!!!
    ‘t Is maar dat u het weet.
    Met vriendelijke groet, Jos

Laat een reactie achter