Geclassificeerde B&B

Winnaars overige categorieën Beste B&B van Nederland 2011

B&B classificatie

De eigenaren van B&B De Wroeter in Epe, winnaar in de 4-tulpen-categorie

Bed & breakfasts met een  5-tulpen-classificatie zijn ambassadeur voor de B&B-branche. Dat betekent niet dat de andere B&B’s minder belangrijk zijn! Stichting Bed & Breakfast Nederland wilde dit gisteren graag benadrukken tijdens de bekendmaking van het ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2011’. Daarom zijn ook de winnaars in de categorieën van 1 tot en met 4 tulpen in het zonnetje gezet.

In totaal zijn gisteren vijftien prijswinnaars naar voren geroepen. Zij ontvingen een certificaat en een bos bloemen van Annemieke Hoogendijk, ook wel bekend als ‘mevrouw Stemband’ uit de Grote Meneer Kaktus Show, en Hanny Hoedemaker, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Dit zijn alle winnaars:

Winnaars Beste Bed & Breakfast 2011

Dit zijn alle winnaars van de verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2011’

Bed & Breakfast Nederland wenst alle winnaars van harte proficiat!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter