Geclassificeerde B&B

Op bezoek bij Résidence La Vie en Rose

Beste B&B 2011

Vanuit de gezamenlijke ruimte loop je het terras op, met uitzicht op de diepe tuin en het zwembad.

B&B Résidence La Vie en Rose in het Limburgse dorp Lottum is de waardige winnaar van de verkiezing van ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2010. Wat maakt dit bed & breakfast nu zo speciaal? Tijd voor een kennismaking.

Beste B&B 2011

Iedere suite heeft een royale boxspring

Sauna op de kamer
Résidence La Vie en Rose maakt direct bij aankomst al indruk: het bed & breakfast is gevestigd in een monumentaal brouwershuis uit 1880. Eenmaal binnen blijkt de accommodatie nog groter dan gedacht. Er zijn drie ruime, stijlvol ingerichte suites, ieder met een eigen zitje, badkamer, boxspring en terras.

Beste B&B 2011

Echte verwennerij: een privésauna op de kamer

Suite ‘Pillows’ heeft zelfs een eigen sauna!

Beste B&B 2011

Achterin de diepe tuin ligt het zwembad

Als we via de gezellige gezamenlijke ruimte naar buiten lopen, wacht misschien wel de grootste troef van Résidence La Vie en Rose. Een heerlijke veranda met lounge-stoelen, vanwaar je uitzicht hebt over de tientallen meters diepe tuin en de kerk van Lottum in de verte. Helemaal achterin de tuin ligt het zwembad.

Beste B&B 2011

Een lekkere hangmat van waaruit ouders een oogje op de kinderen kunnen houden.

Voor de jongste gasten is er een klein speeltuintje, ouders kunnen hun kinderen lekker lui vanuit de hangmat in de gaten houden.

Filmpje van Résidence La Vie en Rose
Wil je een betere indruk krijgen van Résidence La Vie en Rose, bekijk dan dit filmpje dat is gemaakt naar aanleiding van de nominatie. Boeken kan eenvoudig via de presentatiepagina van dit B&B op Bedandbreakfast.nl.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter