Inspirerende Bestemmingen

Logeren op stand in een B&B in Leiden

Leiden appartement

Bij Residence 102 in Leiden logeer je echt met klasse.

In Leiden heb je keuze genoeg als je in een bed & breakfast wilt logeren. Een kijkje op Bedandbreakfast.nl leert dat je er in minstens 24 B&B’s terecht kunt. En in veel gevallen logeer je ‘op stand’, in een chique herenhuis of statig monumentaal pand. Hier zijn een onze B&B-tips voor een uitstapje naar Leiden!

Bed & Breakfasts in Leiden
Bij Residence 102, gelegen aan een van de grachten in het centrum van Leiden, baad je in weelde. Er zijn twee kamers en twee appartementen, mooi ingericht en ruim opgezet. Iedere kamer heeft iets bijzonders te bieden, zoals een dakterras of een tweepersoons ligbad.

Slapen boven een Engelse pub
Een heel andere accommodatie is Noordeindes Bed & Breakfast. Deze B&B is onderdeel van de authentieke Engelse pub ‘North End’. Ook hier verblijf je in het hart van de stad, pal om de hoek van de bekende gracht Het Rapenburg. In de omgeving bruist het op de terrassen en in de musea, hofjes en hortus botanica.

Rustig deel van Leiden
Stel je meer prijs op een bed & breakfast in een rustiger deel van Leiden of mag het allemaal wat eenvoudiger zijn, dan is er ook keuze genoeg. B&B Merenwijk ligt bijvoorbeeld net buiten het centrum van Leiden in een rustige, groene omgeving. Een traditionele B&B waar je bij de mensen in huis logeert.

Een andere aanrader is bed & breakfast Familie Quellhorst. Een zonnig appartement, rustig gelegen en toch op slechts twee straten afstand van het centrum (de Singels) van Leiden. Uitstekende reviews op Bedandbreakfast.nl met een score van 9,1!

Dorpen in de omgeving
In de directe omgeving van Leiden zijn ook mooie bed & breakfasts te vinden. Denk aan plaatsen als Zoeterwoude, Noordwijkerhout en Leiderdorp. Kortom: keuze genoeg! Kijk op Bedandbreakfast.nl voor het complete aanbod en boek snel en eenvoudig.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

  • Wat een leuke verrassing dat wij, B&B Familie Quellhorst, vermeld staan. Wij zijn uiteraard apetrots op de enorm leuke reacties en reviews en vinden het dan ook enorm leuk als gasten het naar hun zin hebben gehad. Als eigenaar kunnen wij maar een paar dingen nooit veranderen en dat is het weer in Nederland en de locatie van ons appartement. Verder staan wij altijd open voor alle opbouwende kritiek. Wij zeggen dan ook altijd graag tegen iedere gast, graag tot een volgende keer.

Laat een reactie achter