Aan Zee

Nazomeren in een bed & breakfast aan de kust

B&B

De zomer is er nog maar voor even, geniet ervan in een bed & breakfast aan zee!

Het blijft nog de hele week heerlijk nazomerweer! De ideale tijd voor een lang weekendje weg naar de kust. Lekker uitwaaien aan het strand en uitblazen met zicht op zee… Met een verblijf in een bed & breakfast maak je er een echte minivakantie van! Hier zijn onze tips voor de leukste B&B-adressen aan de kust.

B&B in scheveningenFlaneren en uitgaan aan de boulevard
Hou jij van drukte en gezelligheid, dan is een bed & breakfast in Scheveningen dé aanrader voor jou. Je hebt er het brede strand en de levendige boulevard met restaurantjes, het Circustheater en nog veel meer. Hier hoef je je geen minuut te vervelen! Maar je kunt ook neerstrijken in een van de andere bruisende badplaatsen die Nederland rijk is. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze B&B’s in Zandvoort aan Zee, Katwijk aan Zee, Vlissingen, Domburg en Renesse.

Bed & BreakfastRomantisch slenteren door knusse badplaatsjes
Weinig toeristen, een uitgestrekt strand en intieme straatjes in een knus badplaatsje, je vindt het echt nog in Nederland! Neem nu Wijk aan Zee, een oase van rust vlakbij de drukte van Amsterdam. Of het Zeeuwse badplaatsje Dishoekje bij Koudekerke op het schiereiland Walcheren. Je droomt er heerlijk weg bij de witte houten strandhuisjes met uitzicht op de zee.  Mooie B&B’s in rustige kustplaatsjes vind je ook in Egmond aan Zee, Bergen aan Zee, Vlissingen en Groede.

uitwaaien aan zeeUitwaaien en opladen op de Wadden
Stap van de veerboot en dompel je onder in het authentieke eilandgevoel. Op de Waddeneilanden vind je nog ongerepte natuur en dorpjes waar het lijkt of de tijd er heeft stilgestaan. Trek de wandelschoenen aan voor een winderige tocht langs de vloedlijn van Texel, Terschelling, Vlieland, Ameland of Schiermonnikoog. Na een paar dagen ben je weer helemaal opgeladen!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

2 Reacties

  • Beste,
    Kunt u mij zeggen waar die leuke blauwe huisjes staan en hoe ik die kan reserveren ?
    mvg, Nathalie

Laat een reactie achter