Nieuws

Bed & Breakfast Nederland verhuist naar voormalig luchthavengebouw

BBN kantoor

Een voormalig luchthavengebouw wordt het nieuwe onderkomen van Bed & Breakfast Nederland.

Bed & Breakfast Nederland verhuist eind dit jaar naar een nieuw kantoorpand: het markante luchthavengebouw van het voormalige vliegveld Welschap in Eindhoven. Hanny Hoedemaker, oprichter van Bedandbreakfast.nl: “Zeker de laatste twee jaar barstten we uit onze voegen. Hoog tijd voor een grotere ruimte dus!”

In 1999 startte Hoedemaker met Bedandbreakfast.nl. “Sindsdien is de website snel gegroeid. De afgelopen zes jaren werkten we vanuit een kantoor in Bladel. Hier is het team van Bedandbreakfast.nl verder gegroeid en startten we in 2009 onze Europese website Bedandbreakfast.eu. Een grotere kantoorruimte was echt nodig. Dit karakteristieke pand is precies wat we zochten!”

Markant gebouw
Het voormalige luchthavengebouw Welschap is een rijksmonument in de Eindhovense nieuwbouwwijk Meerhoven. Het dateert uit 1935 en is ontworpen door architect Dirk Roosenburg. Het pand fungeerde tot 1984 als luchthavengebouw voor het toenmalige vliegveld in Eindhoven. Foto’s en een korte historie van het voormalige luchthavengebouw vind je op www.eindhoven.nl/meerhoven.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter