B&B Starten

Bed & breakfast te koop? Kijk op B&B for sale

B&B for sale

Een overzicht van bed & breakfast te koop vind je op de nieuwe website B&B for sale.

Droom je van een eigen bed & breakfast en zoek je een te koop staande B&B? Kijk dan op ‘B&B for sale’, de nieuwe website voor bed & breakfast te koop! Op www.bedandbreakfastforsale.eu staat een overzicht van te koop staande B&B’s in Nederland en in andere Europese landen. De meeste panden die op B&B for sale worden aangeboden, zijn al operationeel als bed & breakfast. Je kunt dus zo van start!

Aanbod B&B te koop
Alle panden op B&B for sale zijn geschikt om een B&B in te beginnen. Ze hebben bijvoorbeeld mooie ruime slaapkamers of aparte badkamers. Het aanbod loopt uiteen van kleinschalige bed & breakfasts tot familiehotels met meer dan zeven kamers. Klik in het overzicht van te koop staande B&B’s op een pand om meer informatie en foto’s te bekijken. Je kunt direct contact opnemen met de eigenaar of makelaar.

B&B for sale is een initiatief van Bedandbreakfast.eu, de zustersite van Bedandbreakfast.nl.

Over de auteur

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter