Buitenlandse B&B's

Bed en breakfast in Frankrijk, Spanje en Duitsland

Beach chairs at the Mediterranean coastline

De kust van de Middellandse zee: vakantiegevoel bij uitstek.

Bed en breakfasts in Frankrijk, Spanje en Duitsland zijn populair onder Nederlanders, zien we in de statistieken van Bedandbreakfast.eu. Onderzoek door NBTC-NIPO Research bevestigt dat deze drie landen de populairste zomerbestemmingen zijn onder Nederlanders. Mooie bed en breakfast in Frankrijk, Spanje en Duitsland vind je snel op Bedandbreakfast.eu. Je boekt rechtstreeks bij de eigenaar en betaalt dus geen reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

1 reactie

  • Geachte redactie,
    Wij kijken met veel plezier naar het programma over de Nederlandse B&B’s.
    Mochten er plannen zijn voor een programma over B&B’s in de Provence dan zouden wij het erg leuk vinden om daar aan mee te werken. Onze B&B is http://www.bastide-de-la-savert.com in (Peter Mayle) dorp Ménerbes in de Luberon (Provence).
    Met vriendelijke groeten,
    Carl en Yvonne Schuurs de la Savert

Laat een reactie achter