Buitenlandse B&B's

Bed en breakfast in vakantieland Spanje

B&B in Spain

Bed en Breakfast Cal Carreter in Madremanya, Spanje.

Spanje is het ideale vakantieland. Zon, zee, strand, een warme volkscultuur en een heerlijke keuken, het zijn zomaar enkele van de vele Spaanse attracties. Een verblijf in een bed en breakfast in Andalusië, Madrid of Barcelona is de ideale manier om het land te leren kennen.

Casa rurales in Spanje
In Spanje noemt men B&B’s ook wel ‘casas rurales’. Of je nu met de kinderen op zomervakantie gaat aan de Spaanse kust of met z’n tweeën romantisch op stedentrip gaat, in Spanje kan het allemaal vanuit je ‘eigen’ B&B. Vaak zelfs met zwembad, zoals bij Bed en Breakfast Cal Carreter in Madremanya in Catalonië.

Bed & breakfast in Lloret de Mar en Salou
Wie van uitgaan en zon, zee, strand houdt, voelt zich thuis in een bed & breakfast in de badplaatsen Lloret de Mar en Salou. Dan zijn er nog de populaire eilanden: de Canarische Eilanden met Gran Canaria en Tenerife, en de Balaeren met Mallorca, Menorca en Ibiza. Het wordt nog moeilijk om te kiezen waar je heen wilt!

Bed en Breakfast in Andalusië
Op cultureel vlak kun je in Spanje je hart ophalen. Boek een bed & breakfast in Madrid en bewonder de unieke architectuur van Gaudí in Barcelona. Of wat dacht je van Andalusië in Zuid-Spanje, bakermat van de flamenco? Highlights in deze regio zijn de Andalusische hoofdstad Sevilla en de stad Granada.

Bed & breakfast in Spanje
Dit zijn maar enkele tips voor een vakantie in een B&B in Spanje. Bekijk alle bed & breakfasts in Spanje op Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter