Wellness B&B

Bed & breakfast met jacuzzi / whirlpool, sauna en privé-wellness

Wellness-tip: even in alle rust ontspannen in een bed en breakfast met eigen jacuzzi, whirlpool of sauna. Ontsnap aan de drukte van alledag in een luxe B&B met privé-wellness, een superieur bed en heerlijk ontbijt. Helemaal privé! Bekijk het overzicht van bed en breakfasts in Nederland met jacuzzi / bubbelbad, sauna of zwembad op Bedandbreakfast.nl.

Bij B&B Hamshorst in De Lutte in de Overijsselse gemeente Losser verblijf je bij het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2012. Een echte attractie is de whirlpool in de grote gastenkamer. Vanuit de grote ramen kijk je zo de natuur in.

Jacuzzi

Bed & Breakfast Hamshorst in De Lutte.

Hot tub en zwemvijver
Bij Bed & Breakfast Het HooiHuys in Woerden heb je een heel huis voor jezelf alleen. Direct naast het gastenverblijf vind je een houtgestookte Størvatt Hottub en een zwemvijver. Ontspan in de loungebanken op het buitenterras voor het echte wellness-gevoel.

B&B HooiHuys

Rustiek gastenverblijf met zwemvijver van Bed & Breakfast Het HooiHuys.

Royal Bed & Breakfast De Groene Watertuinen in Lelystad
Wil je een weekend echt relaxen en baden in luxe? Dan is Royal Bed & Breakfast De Groene Watertuinen in Lelystad, bekend van de tv-serie ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX, een aanrader. Deze vijf-tulpen-B&B heeft twee super luxe suites met hoekbaden, grenzend aan een zwembad met whirlpool, sauna en Turks stoombad.

privé wellness in B&B

Rana-suite in B&B De Groene Watertuinen in Lelystad.

Luxe bed & breakfasts met classificatie
Bed en breakfasts met privé-wellness zitten meestal in het hogere segment. Dat betekent dat je van alles het beste krijgt: heerlijke bedden, een buitenterras tot je beschikking en een uitgebreid vers ontbijt. Vaak zijn deze B&B’s geclassificeerd met 4 of 5 tulpen, kijk voor een overzicht op Bedandbreakfastclassificatie.nl.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

2 Reacties

  • B & B Rozenlot in Sintjohannesga Friesland, heeft nog geen tulpen maar heeft alles wel in huis om de gasten te verwennen. Na het inchecken drinken ze iets en krijgen er een zelfgemaakte lekkernij bij. De reacties van de gasten na het gebruik van de sauna en jacuzzi zijn geweldig. Meestal komen ze nog even bij ons zitten onder het genot van een drankje en vertrekken dan hun kamer of blokhut. Waar hun een heerlijk bed wacht. In de ochtend worden ze gewekt door het zingen van de vogels wat als bijzonder fijn ervaren wordt.
    In de serre staat hun nog een luxe ontbijt te wachten. Waar ze zichtbaar van genieten. In opperbestemming verlaten de gasten onze B & B Rozenlot. Wij gaan direct ons werk weer doen in de B&B om voor de volgende gasten alles weer pico bello voor elkaar maken. En wij genieten.

  • Wat een luxe! Lijkt me heerlijk een B & B met een jacuzzi, sauna en privé-wellness erbij. De grote zwemvijver maakt het echt helemaal af, zeker eens het overwegen waard om hier naartoe te gaan!

Laat een reactie achter