Televisie

Vier jaar na De Italiaanse Droom: interview met Thomas en Sandy Broos

KRO's Goudmijn: Interview

Thomas en Sandy vier jaar geleden in De Italiaanse Droom.

Razend populair was het KRO-programma De Italiaanse Droom in 2008. In dit televisieprogramma streden vier koppels om Bed & Breakfast Terrazza Piticchio. Thomas en Sandy Broos wonnen. Vier jaar later vertellen ze in KRO Goudmijn dat hun droom is uitgekomen… maar níet in de vorm van een Italiaanse B&B!

Terugblik: Sandy en Thomas zitten er na vijf jaar van teleurstellingen helemaal doorheen. Het lukt ze maar niet om kinderen te krijgen. Meedoen aan het KRO-programma zien ze dan ook als een pauze in hun leven. De opnames zijn niet alleen een bijzondere tijd, ze winnen ook nog de wedstrijd! Een half jaar lang mogen ze hypotheekvrij de B&B runnen.

Briefje
In het programma hebben Sandy en Thomas openlijk gepraat over hun tevergeefse pogingen om zwanger te worden. Vandaar dat de eerste gasten in hun B&B een briefje achterlaten met de gegevens van een succesvolle gynaecoloog uit België. Na een half jaar  besluiten Sandy en Thomas het Italiaanse pand niet te kopen. Ze keren terug naar Nederland, met nog steeds het briefje ergens goed bewaard.

Droom komt uit
Ze maken een afspraak met de gynaecoloog die op het briefje staat. De arts is niet verbaasd: ze kent Sandy en Thomas al van het programma. Het pakt geweldig uit: Thomas en Sandy krijgen een drieling. “Ja, drie meiden, het is pittig hoor!”, lacht Sandy. Dankzij de ene droom hebben ze dus hun grote droom kunnen waarmaken. Thomas: “Het geluk komt niet naar je toe, je moet je leven zelf een andere wending geven. Dat heeft ons echt heel veel gebracht.”

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

  • Hallo Thomas en Sandy,
    Fantastisch, dat zo’n prachtige droom in vervulling is gegaan. Het TV programma heb ik destijds gevolgd, omdat ik ook altijd al met een B&B wilde beginnen. Ik vond het geweldig, dat jullie de winnaars werden, maar drie kindjes is natuurlijk het grootste geschenk. ‘t Kan wel ‘pittig’ zijn, maar het geeft je zoveel levensvreugde. Na veel tegenslag, heb ik dit jaar mijn Bed & Breakfast Apple pie in Ammerzoden geopend en ‘t is een heerlijke levensinvulling. Ik zou zeggen, maak maar eens een ritje door de mooie Bommelerwaard en kom gezellig (gratis) appeltaart eten!
    Veel geluk!
    Mieke Boelen-van den Oord

Laat een reactie achter