Inspirerende Bestemmingen

Vijf bijzondere bed & breakfasts op de Veluwe

B&B op de Veluwe

Bed en breakfast De Groote Engel in Hulshorst.

Zin in een uitstapje naar de Veluwe voor een stevige wandeling over de heide of een bezoek aan het Kröller-Müller Museum? Kies dan voor een bed en breakfast op de Veluwe: betaalbaar en altijd een bijzondere belevenis. We zetten alvast 5 leuke Veluwse B&B’s voor je op een rij.

Luxe B&B op de Veluwe

Luxe logeren op de Veluwe bij bed & breakfast Groote Engel.

B&B Groote Engel in Hulshorst
Bed & Breakfast Groote Engel in Hulshorst is een luxe en romantische vijf-tulpen-B&B op de Veluwe, op loopafstand van zandverstuivingen, heide en bossen. Het pand uit 1744 heeft een sfeervolle woonkamer met open haard en wijnkelder. Je slaapt in een kamer met eigen opgang en luxe sanitair zoals whirlpool, duo-bad en stoomcabine. Groote Engel wordt aanbevolen door Michelin 2012.

B&B Mollenvlied

Bed & breakfast Mollenvlied in Vaassen.

B&B Mollenvlied in Vaassen
Bed & breakfast Mollenvlied ligt in een bospark van 1,2 hectare met rietgedekte vrijstaande gastenverblijven. De B&B staat op één van de mooiste plekjes van de Veluwe, grenzend aan het Kroondomein Het Loo. In de landelijke, rustige omgeving kun je volop wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

Buitenplaats Natuurlijk Goed
Buitenplaats Natuurlijk Goed in Oosterwolde ligt bij het vestingstadje Elburg op de Veluwe. Je logeert hier in een prachtig gerestaureerde boerderij uit 1888. De kamers beschikken over heerlijke bedden met Nilson-boxsprings en privé badkamers met ligbad en/of reuzeregendouche. Verwarming en koeling vindt plaats door energie van eigen bodem. Deze vijf-tulpen-B&B behaalde in 2011 de derde plaats in de verkiezing van Beste Bed & Breakfast van Nederland dus hier zit je zeker goed.

Buitenplaats Natuurlijk Goed

Buitenplaats Natuurlijk Goed: luxe en duurzaamheid gecombineerd.

B&B Landgoed Middachten
Landgoed Middachten in het dorp De Steeg ligt op de overgang van de hooggelegen Veluwe naar de uiterwaarden in een lus van de rivier de IJssel. Hier overnacht je in stijl in het koetshuis van een monumentaal kasteel. De gastenkamers liggen aan het plein voor het kasteel en hebben allemaal uitzicht op de tuin. Waan je een jonkheer of -vrouw en geniet in alle rust van het echte landgoedleven.

Bed & Breakfast in kasteel op de Veluwe

Het kasteel van Landgoed Middachten met rechts het koetshuis waarin de gastenverblijven zijn ingericht.

Bed & Breakfast LekkerLandelijk in Putten
Slapen in een schaapskooi, dat kan bij Bed & Breakfast LekkerLandelijk in Putten. Dit bed & breakfast ligt centraal op de Veluwe en is dus een prima uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten in de natuur. Het vrijstaande gastenverblijf heeft een overdekte buitenkeuken met ruime zitgelegenheid en houtkachel, de houtblokken liggen al klaar voor gebruik.

B&B in een Schaapskooi op de Veluwe

Bed & Breakfast LekkerLandelijk is een verbouwde schaapskooi op de Veluwe.

Meer bed & breakfasts op de Veluwe
Dit is slechts een kleine selectie van bed & breakfast op of nabij de Veluwe. Bekijk alle B&B’s in onder meer ArnhemApeldoorn, Harderwijk, Ede en Barneveld op Bedandbreakfast.nl en boek rechtstreeks bij de eigenaar.

 

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter