Televisie

Deelnemers aflevering 4 van tv-serie Bed en Breakfast op MAX

deelnemer omroep max

De Turffabriek in het Limburgse Griendtsveen is omgebouwd tot een bijzondere B&B.

Vanavond wordt de vierde aflevering van Bed & Breakfast uitgezonden door Omroep MAX. Bed & Breakfast Nederland stelt graag de deelnemende B&B’s aan je voor.

deelnemer omroep max

Waan jezelf een prins of prinses in deze luxe suite.

Bed & breakfast Haagsche Suites
Onder het motto ‘Gij zult genieten!’, runnen Guido en Irene van den Elshout hun luxe bed en breakfast Haagsche Suites. De naam van deze B&B verklapt al iets over hetgeen je te wachten staat. Met drie exclusieve suites, ieder op een eigen verdieping, waan je jezelf een echte prins of prinses tijdens je verblijf. Dat is niet zo gek met Paleis Huis Ten Bosch op 17 autominuten afstand. Bovendien is Den Haag een gezellige winkelstad met veel historie en ligt badplaats Scheveningen op steenworp afstand. Alle ingrediënten dus voor een heerlijk verblijf in de Nederlandse hofstad.

Bed en breakfast De Turffabriek
In het prachtige Peelgebied op de rand van Noord-Brabant en Limburg hebben Mario van Ooi en Els van Geffen een oude turffabriek omgebouwd tot B&B. Je hebt als gast de keuze uit 2 slaapkamers in historische stijl. Bovendien is er een robuuste badkamer aanwezig, voorzien van infraroodsauna. De mooie omgeving met haar architectonische gebouwen nodigt je als het ware vanzelf uit om op ontdekkingsreis te gaan. Mario en Els zullen je hartelijk ontvangen in B&B De Turffabriek. Een mooie kans om een stukje Limburgse geschiedenis te beleven, met het comfort van vandaag de dag. Bed & Breakfast Nederland sprak eerder deze week met dit koppel uit Limburg. Lees hier het hele interview.

B&B Oranje 3
In het dorp Oranje in Drenthe hebben Marco en Else Gerritsen hun B&B ondergebracht in een voormalige basisschool. Als thema hebben de eigenaren een koninklijke touch gegeven aan hun gastenverblijf. Zo staan er in ‘The Royal Classroom’ altijd een butler, hofdame en mondaine prinses voor je klaar. Maak je geen zorgen over je privacy, het gaat hier namelijk om een aantal etalagepoppen gehuld in historische kostuums. Daarnaast biedt de Drentse natuur prachtige fiets- en wandelroutes of ga gezellig met de kinderen naar Speelstad Oranje.

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 15 februari 2013, 21.30 uur, Nederland 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Een leuke uitzending waarin beschaafd gestreden wordt om als beste van de drie te eindigen. Eigenlijk vind ik dat Haagse Suites de winnaar is van deze uitzending nummer 4. De manier waarop het fraaie, goed verzorgde ontbijt wordt binnengereden is werkelijk fantastisch en bijna niet meer van deze tijd. Helaas door de overnachtingskosten die terecht zijn maar niet voor de doorsnee B&B bezoeker zijn weggelegd, kwamen zij niet op de eerste plaats uit. Al met al een onderhoudend programma van omroep MAX.

Laat een reactie achter