Inspirerende Bestemmingen

B&B’s met zwembad: zo kom je de vakantie wel door

bed en breakfast met zwembad

Na je ontbijt het zwembad induiken? Dat kan bij verschillende bed & breakfasts! Met mooi lenteweer én de zomer in het vooruitzicht is het natuurlijk handig om te weten bij welke B&B’s je zoal terecht kunt voor baantjes trekken en spartelplezier!

zwembad

Bij bed and breakfast Somershuis waan jij jezelf even in Mediterraans gebied.

Ultiem vakantiegevoel
De zon aan de helderblauwe hemel, met een luchtkussen in het zwembad en een drankje binnen handbereik: heerlijk! Je hoeft niet perse naar het buitenland om een ultiem vakantiegevoel te beleven. Bij bed and breakfast Somershuis in het Limburgse Baarlo ben je uit in eigen land, aangezien de ambiance doet denken aan een mediterraans gebied.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Bed en Breakfast De Eshof: op en top landelijk!

Landelijk genieten bij een B&B
Ben je meer een landelijk type? Geniet bij B&B De Eshof in Norg of bij Bed and Breakfast Erve Dikkeboer in Bathmen van de prachtige landelijke omgeving. Hier vergeet je het dagelijks leven en kom je aan het zwembad optimaal tot rust. En met diverse Brabantse natuurgebieden op steenworp afstand, kun je bij B&B de Hoefijzer na een flinke wandeling afkoelen in het zwembad!

zwembad

Gasterie Lieve Hemel in Sevenum, Limburg

Dutchtub en Zwemvijver
Gasterie Lieve Hemel biedt verschillende mogelijkheden tot ontspannen in het water. Plons rond in de zwemvijver of ga badderen in de Dutchtub. Ook leuk: bij deze prachtige B&B in Franse sferen kun je vijf keer per week aanschuiven voor table d’hotes.

zwembad

Relaxen aan het zwembad bij B&B Paviljoen 10, midden in het groen!

Meer B&B’s met zwembad
Laat de mooie zonnedagen maar komen.. Uiteraard zijn er nog veel meer B&B’s met een eigen zwembad te vinden, wat denk je bijvoorbeeld van B&B De Voort in Venlo of Bed & Breakfast Bergschenhoek? Je boekt rechtstreeks bij de eigenaar, dus zonder reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter