Nieuws

Marlies Dekkers start haar eigen bed & breakfast

RTV Rijnmond

Overnachten bij Marlies Dekkers, dat kan! Foto: RTV Rijnmond

Niemand minder dan Marlies Dekkers start met haar eigen B&B: MD Bed & Breakfast! Vanaf 1 juni kunnen gasten in Rotterdam-West terecht voor een overnachting bij de koningin der lingerie.

Marlies Dekkers

MD Bed & Breakfast

Zou Marlies Dekkers hiermee in het gat springen dat mede-BN’er Wilbert Gieske een paar weken geleden achterliet toen hij zijn B&B in de verkoop zette? Waarschijnlijk niet, want Dekkers liet aan RTV Rijnmond weten: “Ik wilde al heel lang ook een hotel beginnen. Mijn dagelijks leven is nogal abstract, ik heb veel energie en wilde er iets bij doen wat gewoon gezellig is, menselijke interactie. Maar voor een hotel heb ik het een beetje te druk. Dan maar een bed and breakfast dus. Dit pand had ik al.”

MD Bed & Breakfast
De gasten verblijven in een statig herenhuis aan de Mathenesserlaan en krijgen veel ruimte en luxe voorzieningen als een fitnessruimte en een sauna. De kamerprijs is 350 euro per nacht. Dekkers wil met haar bed & breakfast niet het grote publiek aanspreken. “Het moet zich een beetje uitselecteren, ik heb ook niet altijd tijd en het hoeft niet vol te zitten. Het is gewoon leuk als er af en toe mensen komen,” aldus de bekende lingerieontwerpster.

Kijk op Bedandbreakfast.nl voor meer foto’s en reserveringen bij MD Bed & Breakfast én andere leuke B&B-adresjes natuurlijk!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter