Inspirerende Bestemmingen

Zomervakantie in Nederland in een B&B

Guesthouse Ensenada

Waarom naar het buitenland gaan als je ook heerlijk zomervakantie kunt vieren in zonnige Nederlandse bed & breakfasts zoals Guesthouse Ensenada in Schoondijke?

Zo’n 400.000 Nederlanders hebben nog geen keuze gemaakt voor een binnen- of buitenlandse vakantie, blijkt uit onderzoek van NBTC-NIPO Research. Mogen wij een suggestie doen? Ga voor een mooie zomer in een bed & breakfast in Nederland!

vakantie

Of geniet van de zomer ‘Bij Dekkers’ B&B in Ernst.

Zomervakantie in bed en breakfast in Nederland
Twijfel jij ook nog of behoor jij tot de circa 2,5 miljoen Nederlanders die de zomervakantie in eigen land willen  doorbrengen, ga dan eens naar Bedandbreakfast.nl. Hier vind je meer dan 4100  betaalbare B&B-adressen in bijzondere panden op de mooiste plekken van Nederland. Je gastheer- of vrouw zal je met plezier de mooiste locaties en de leukste winkels en restaurants in de omgeving aanwijzen.

Ook leuk: een ontspannen rondreis langs diverse B&B’s, gecombineerd met citytrips of mooie fiets- of wandeltochten in de omgeving. Het is een originele manier om Nederland van een andere kant te leren kennen.

Bekijk ruim 4100 bed en breakfasts in Nederland >>

Wil je toch naar het buitenland?
Wil je deze zomer toch de grens over maar weet je nog niet waar naartoe? Op Bedandbreakfast.eu staat het grootste aanbod van bed & breakfasts in 46 Europese landen. Populair zijn FrankrijkSpanje en Italië. Daarnaast kiezen steeds meer toeristen voor Tsjechië en Oostenrijk. We wensen je veel plezier met het uitzoeken van je bestemming!

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter