Kindvriendelijke B&B

Bed & breakfast met kinderen: voor het héle gezin

Wist je dat veel bed en breakfasts in Nederland erg leuk zijn voor kinderen? Je hoeft echt niet het land uit om jezelf en je kids de vakantietijd van jullie leven te bezorgen. In een B&B met zwembad, speeltuin en tal van andere mogelijkheden heb je geen kind aan ze!

Kinderwens

Kinderdromen komen uit bij B&B de Vreemde Vogel: overnachten in een echt vliegtuig!

Bed and breakfast voor kinderen
Veel B&B’s zijn bijzonder geschikt om samen met de kinderen te genieten van een welverdiende break. Naast bed and breakfasts met babybedjes en kinderstoelen, zijn er ook veel accommodaties geschikt voor oudere kinderen. Terwijl jij en je partner tot rust komen bij een bed en breakfast met speelterrein, leven de kinderen zich uit op klimtoestellen, glijbanen en schommels. Door de kleinschaligheid kun je de kleintjes met één oog goed in de gaten houden, wel zo prettig! Wat denk je bijvoorbeeld van B&B InndeBerm of Bed & Breakfast Boerhoes?

Kinderbad

Zwemplezier voor jou en je kids bij Bed en Breakfast De Oude Tuinderij.

B&B met zwembad
Spetteren, plonsen en duiken; met een zwembad zijn kinderen meer dan tevreden. Doe mee met leuke waterspelletjes of lees eindelijk eens dat spannende boek met een lekker drankje aan kant. Bij mooi weer zijn Bed & Breakfast De Oude Tuinderij en B&B Dromein echte aanraders. Als je niet afhankelijk wilt zijn van het onvoorspelbare Hollandse klimaat, dan kun je uitwijken naar het binnenbad van Bed and Breakfast Vitamine Zee. Het grootste voordeel van een B&B met zwembad dat je deze met (bijna) niemand anders hoeft te delen. Geniet op je gemak van het uitgebreide ontbijt, je hoeft tenslotte geen plekjes aan het zwembad te ‘reserveren’ met je badlakens!

Boerderij

De geitjes bij Bed and Breakfast Pax Tibi kijken altijd uit naar wat extra aandacht.

Vakantie op de boerderij
Dieren en kinderen gaan goed samen; geitjes aaien, kuikens tellen en ritjes op een pony. Bij een bed and breakfast met boerderijdieren is er altijd wel iets te doen. Bovendien kun je altijd nog de omgeving verkennen met een picknickmand. Maak er een spannend avontuur van, waarin je samen met de kids en een kompas van A naar B wandelt. Eenmaal terug bij een B&B met spelletjes, rond je de actieve dag af met een potje Twister of Cluedo. Óf kruip je liever vroeg onder de dekens bij Bed en Breakfast Bergschenhoek?

Klauterparadijs

Geniet van een kop koffie bij B&B De Strandhoeve terwijl de kinderen lekker klauteren.

Reserveer een B&B voor kinderen
Een bed and breakfast voor kinderen is ideaal; je pakt de spullen in, je rijdt binnen no-time naar het bed and breakfast van jullie keuze, je pakt de spullen uit en het grote genieten kan beginnen. Op Bedandbreakfast.nl heb je ruime keuze uit verschillende B&B’s die tegemoet komen aan alle wensen van het hele gezin. Ga er samen eens voor zitten en boek direct zonder reserveringskosten!

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter