Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast bij de Efteling, Walibi en Toverland

Achtbaan

Na een drukke dag in het pretpark is het goed toeven bij een bed and breakfast in de directe omgeving; met het hele gezin, met z’n tweeën of met een vriendengroep.

Logeer in een bed and breakfast bij de Efteling of bij andere pretparken en maak zo van je dagje uit een minivakantie. Geniet overdag van achtbanen, sprookjes en parkshows en kruip ‘s avonds onder de dekens in een B&B vlakbij de Efteling, Walibi of Toverland.

Efteling

Deze sprookjesachtige kamer van B&B De Duinkant ligt vlakbij de Efteling.

Bed en breakfast bij de Efteling
De Efteling is Nederlands populairste pretpark en staat garant voor een sprookjesachtige beleving. Stap onder meer in de Vliegende Hollander en laat je meevoeren in de Droomvlucht. Na een lange dag vol wandelingen is het ideaal om bij een B&B in de buurt van de Efteling te overnachten. Dat kan met z’n tweeën maar ook met het hele gezin! Bed & Breakfast Bee & Bee ligt op loopafstand van de Efteling. Dat is extra handig bij een meerdaags bezoek aan het park of als je het laat maakt tijdens de Zeven Mijls Zomer. Wil je de luwte opzoeken, kies dan bijvoorbeeld voor B&B De Duinkant of Bed en Breakfast de Hooge Hoeve.

Bungalowpark

Tientallen attracties met veel adrenaline; zo’n dagje Walibi is best pittig. Blijf daarom lekker slapen in een bed en breakfast in of rondom Biddinghuizen!

Bed en breakfast Walibi
’s Avonds bijkomen van thrill rides zoals Goliath en Condor doe je het best in een bed en breakfast in de omgeving van Walibi, bijvoorbeeld bij B&B De Kandelaar. En durf je na de populaire Fright Nights tijdens Halloween niet meer het hele eind naar huis te rijden? Boek dan samen met je vrienden  een comfortabel bed and breakfast zodat je ’s ochtends na het ontbijt weer veilig de weg op kunt! Pension Elburg Stad en Bed & Breakfast Rose Garden zijn hiervoor echte aanraders.

Toverland

Ga je na het ontbijt bij B&B Welca nog een keer met de kids naar Toverland of wordt het shoppen in Roermond?

Bed and breakfast vlakbij Toverland
Een bed en breakfast vlakbij Toverland heeft als grootste voordeel dat je langer kunt genieten van het prachtige Limburg. Na een dag vol vermaak en betovering is het goed toeven bij een B&B die op steenworp afstand van het attractiepark ligt. Wat denk je van Bed and Breakfast Gasterie Lieve Hemel? Of laat de kinderen in bed nog even naduizelen van de ‘Dwervelwind’ bij B&B La Rue de france. Na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt bij bed & breakfast Welca ben je zo in Designer Outlet Roermond. Als je dan toch in de buurt bent, kun je net zo goed wat leuke koopjes shoppen, toch?

Attractiepark

Maak een complete vakantie van je bezoek aan Toverland: plak er paar dagen bij Gasterie Lieve Hemel in Sevenum aan vast.

Boek een bed and breakfast bij pretparken
Een dagje weg is leuk, maar een paar dagen weg is nóg leuker. Boek daarom via Bedandbreakfast.nl een bed en breakfast dat in de buurt van een pretpark ligt, zo ben je er echt even tussenuit. Overal in Nederland zijn leuke bed & breakfasts te vinden, dus ook in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn, Duinrell en Slagharen. Bespaar geld op je pretparkaccommodatie en boek direct zonder reserveringskosten. Bekijk het complete aanbod van B&B’s in Nederland>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter