B&B Aanraders

Coolste design B&B’s van Nederland

Design bed & breakfast

De bank van Martin Visser contrasteert met het landschapsschilderij bij B&B De Kleine Walvis.

Het Britse online reismagazine Condé Nast Traveler heeft de ‘Coolste Design B&B’s van Nederland’ op een rij gezet. Wij herkenden de B&B’s natuurlijk meteen want ze staan op Bedandbreakfast.nl. Ze zijn inderdaad super trendy en hip. Bekijk ze hier! 

Design Bed & Breakfast Hello I'm Local

De kamers van B&B Hello I’m Local in Haarlem zijn ontworpen door studenten binnenhuisarchitectuur.

Design bed & breakfast ‘Hello I’m Local’
De kamers van Boetiekhostel Hello I’m Local in Haarlem zijn ontworpen door studenten binnenhuisarchitectuur. Dat is ook wel te zien: overal zijn creatieve kleuraccenten en grappige vondsten zoals een plafondlamp met witte klompjes. Relax in de gemeenschappelijke woonruimte of op de patio bij de open haard. Wil je liever de stad gaan bezichtigen? Zevenhonderd meter wandelen en je staat op de Grote Markt.

Bed and Breakfast &klevering Oudeschans

B&B ‘&klevering Oudeschans’ is een designappartement in de Amsterdamse grachtengordel.

Design B&B ‘&klevering Oudeschans’
B&B &klevering Oudeschans in Amsterdam is een oase van rust in de eeuwenoude grachtengordel. De witte ruimtes zijn gedecoreerd in aardetinten en designmeubels zorgen voor speelse kleuraccenten. Het licht valt er royaal naar binnen door de grote ramen. Er is een iPod-dock dus je kunt je eigen muziek afspelen terwijl je een boek leest bij de open haard.

De Kleine Walvis Broek in Waterland

Bij B&B De Kleine Walvis in Broek in Waterland heb je je eigen beschutte terras aan het water.

Design Bed and Breakfast De Kleine Walvis
Bij B&B De Kleine Walvis in Broek in Waterland overnacht je in een voormalige melkstal op het achtererf van een rijksmonument. Het is een oer-Hollands houten huisje met een gietijzeren trap, gepotdekselde gevels, sierbetimmering en decoratief schilderwerk. Een leuk contrast met de moderne inrichting met designmeubels van Martin Visser en Pastoe. Aan de achterkant heb je een eigen terras aan het water: een heerlijke plek om te ontspannen.

B&B Loft51 in Maastricht

Suite LoftB02, één van de vier luxe gastenkamers van B&B Loft51 in Maastricht.

Loft 51: design B&B in Maastricht
Stijlvolle luxe vind je bij Bed & Breakfast Loft51 in het centrum van Maastricht. Dit bed en breakfast is bijzonder creatief en smaakvol ingericht. De eigenaren typeren de stijl als “modern en afwijkend, een beetje maf en speels”. Iedere suite heeft een tweepersoons-ligbad, regendouche en boxspring.  Op je kamer staat een vers bosje bloemen en een lekker flesje lokale wijn dus je voelt je meteen thuis.

Bed & breakfast miauw suites

B&B Miauw Suites in Amsterdam biedt elegante kamers met uitzicht over de Keizersgracht.

Miauw Suites in Amsterdam
Aan één van de trendy ‘negen straatjes’ in Amsterdam ligt B&B Miauw Suites. Het is er goed vertoeven: iedere suite heeft een comfortabele zithoek met Apple Mac-tv van 20 inch en een B&O mediaset. Ook beschikt de B&B over een bibliotheek met media- en modeboeken. Vanuit het raam heb je een romantisch uitzicht over de Keizersgracht. Al zul je waarschijnlijk niet veel op je kamer zijn, gezien de vele gezellige cafés van de Jordaan om de hoek.

Design bed & breakfasts op Bedandbreakfast.nl
Op Bedandbreakfast.nl vind je nog veel meer leuke bed and breakfast-adressen die spelen met kunst en design. Zoek op de website naar ‘design‘ en je krijgt de hipste inspirerende adressen te zien. Reserveren kan rechtstreeks bij de B&B-eigenaar dus je betaalt geen reserveringskosten. Bekijk het aanbod van design bed and breakfasts >>

 

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter