Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast als groepsaccommodatie: uniek en comfortabel

Groepsaccommodatie

Komt het jaarlijkse familieweekend er weer aan? Op Bedandbreakfast.nl zijn vele B&B’s te vinden die bijzonder geschikt zijn voor groepen!

Een bed en breakfast als groepsaccommodatie biedt ontelbare mogelijkheden voor een jaarlijks vrienden- of familie-uitje. Bedandbreakfast.nl helpt je graag op weg met de voorbereidingen van zo’n groepsweekend en deelt alvast een paar unieke groepsaccommodaties met jou.

Vakantiehuis

Een knusse huiskamer, een leuk gezelschapsspel en een lekker drankje; dat wordt een gezellig vriendenweekend bij B&B De Brabantse Hoeve!

Bed en breakfast als groepsaccomodatie: variatie genoeg
De zoektocht naar een bed en breakfast als groepsaccommodatie gaat van start zodra er een datum is geprikt, het budget is bepaald én de wensen van de groep zijn geïnventariseerd. Gelukkig hoef je er verder qua voorbereidingen niet alleen voor te staan; in overleg met de B&B-eigenaren is er vaak van alles mogelijk. Zo kun je bij B&B Oranjehoeve het ontbijt voor de hele groep laten verzorgen. Of wat denk je van een pizzaworkshop als groepsactiviteit bij De Brabantse Hoeve? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om gewoon een bed & breakfast in zijn geheel af te huren en je eigen groepsactiviteiten te verzorgen. Een fietstocht, kano varen, voetballen: laat je inspireren door de omgeving van een B&B en de ideeën komen vanzelf.

Groepsaccommodatie

Ontdek samen met je vriendinnen Rotterdam, bijvoorbeeld vanuit B&B Apartment Houseboat Mizar.

Citytrip met je vriendinnen
Heb je zin om bij te kletsen én te shoppen met je hele vriendinnengroep? Dan is B&B Apartment Houseboat Mizar in Rotterdam echt iets voor jullie. Deze bijzondere woonboot-B&B ligt op loopafstand van theaters, winkels, musea en bioscopen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om er een complete citytrip van te maken! Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor B&B ‘t Singelhuis in Utrecht, InnAmsterdam4U te Amsterdam of B&B Onder de Peperbus in Zwolle.

Vakantiewoning

Deze groepsaccommodatie op Landgoed Ulvenhart heeft maar liefst 16 slaapplaatsen.

Sport- en spelweekend bij een bed and breakfast
Als je voor je familie een sport- en spelweekend wilt organiseren dan zijn Landgoed Ulvenhart en B&B Het Vijfde Seizoen een goede optie. Beide groepsaccommodaties hebben een grote tuin, ideaal voor kinderen of volleyballiefhebbers. Bovendien wandel je met de hele familie vanuit allebei de B&B’s zó de aangrenzende natuurgebieden in. ‘s Avonds of bij minder fraai weer, doet een groepsspel als Hints of 30 Seconds het altijd goed. Ook leuk: organiseer een themafeest in het bed & breakfast voor jou en je familie!

B&B als groepsaccommodatie

Geniet samen van alle rust en ruimte bij B&B De Wandhorst in Gaanderen.

Boek een bed en breakfast als groepsaccommodatie
Een bed en breakfast als groepsaccommodatie is gezellig, comfortabel en bovenal uniek. Verwacht dus geen standaard vakantiehuisje zoals op een bungalowpark, maar oog voor detail en persoonlijke service. De verschillen tussen B&B’s voor groepen lopen uiteen, dus des te groter de kans dat je een groepsaccommodatie vind die aansluit op alle wensen van de groep. Wil iedereen een slaapkamer met eigen badkamer? Wil je een compleet ontbijt met streekproducten laten serveren? Of willen jullie juist alle maaltijden zelf bereiden? Wat jullie wensen ook mogen zijn, op Bedandbreakfast.nl vind je een groot scala aan B&B’s die hieraan zullen voldoen. Kijk, vergelijk en boek direct bij de eigenaar, zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s die geschikt zijn voor groepen>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Wij verhuren onze Bed & Breakfast inderdaad ook als groepsaccommodatie. Inmiddels ontzettend veel positieve reacties ontvangen van families die bij ons een familieweekend gevierd hebben.

    Overnachten in een Bed and Breakfast is zeker een aanrader!

Laat een reactie achter