Inspirerende Bestemmingen

Bed and breakfasts met antiek en brocante: authentiek en stijlvol

Antiek

Op Bedandbreakfast.nl zijn allerlei bed and breakfasts met antiek en brocante te vinden, bijvoorbeeld B&B Crawfurd’s Corner.

In bed and breakfasts met antiek en brocante waan je jezelf in de dagen van weleer, met de luxe en het comfort van nu. Perfect dus voor een heerlijk weekendje weg met je vriend of vriendin in het nieuwe jaar. Bedandbreakfast.nl geeft je alvast een paar suggesties voor stijlvolle B&B’s met antiek en brocante.

Crawfurd's Corner

De antieke eethoek bij B&B Crawfurd’s Corner is authentiek én sfeervol.

Bed and breakfasts met antiek en brocante:
Bed and breakfasts met antiek en brocante zijn vaak ingericht met echte eye-cathers zoals ornamentele spiegels of salontafels van Amerikaans mahonie. De sfeer uit vervlogen tijden staat voorop, ongeacht de (on)berispelijke staat of de antieke waarde van de meubels die er staan. Een authentieke uitstraling is dus typerend voor B&B’s met antiek en brocante. Dit kun je goed ervaren bij B&B Crawfurd’s Corner in Grijpskerk. Je kunt in deze bed & breakfast zelfs gebruik maken van roomservice, heerlijk toch?

Brocante markt

Heerlijk bijkomen bij de open haard van B&B Bonjour, na een bezoek aan de beroemde antiekmarkt in Tongeren.

Antiekmarkt Tongeren
Doe je graag inspiratie op voor je eigen interieur? Dan is een verblijf bij een bed and breakfast met antiek en brocante helemaal niet zo’n gek idee, Bed en Breakfast Bonjour in Gronsveld is hiervoor zeer geschikt. Een bijkomend voordeel is dat je vanuit deze B&B zó op de beroemde antiekmarkt in het Belgische Tongeren bent. Wie weet scoor je hier net dat ene meubel waar je al zo lang naar op zoekt bent.

Snuffelmarkt

De brocante elementen bij Gasterie Lieve Hemel brengen sfeer en karakter in alle kamers.

Gasterie Lieve Hemel
Liefhebbers van brocante kunnen hun hart ophalen bij Gasterie Lieve Hemel in Sevenum; kroonluchters, glazen stolpen, gracieuze headboards en ga zo maar door. Je kunt bij deze bed & breakfast zelfs een heuse Citroën 2CV huren om de brocante winkeltjes in de omgeving te bezoeken. Geen nieuwe aanwinsten geshopt? Laat jezelf dan gewoon in de watten leggen bij terugkomst in de B&B. Wat denk je van een glas Sauvignon Blanc bij een Franse maaltijd?

Brocante markt

Wát een romantische kamer bij Helianthus Zathe.

Brocante winkel en bed & breakfast in één
B&B Helianthus Zathe is dé plek waar je moet zijn als je fan bent van brocante.  Je verblijft hier niet alleen tussen unieke meubels en accessoires, je kunt deze ook op hetzelfde adres kopen. Zo sla je twee vliegen in één klap! Snuffel op je gemak rond door de brocante winkel naast de B&B, je hebt tenslotte alle tijd.

Boek bed and breakfasts met antiek en brocante
Ben jij helemaal weg van antiek en brocante of wil je simpelweg inspiratie opdoen voor je eigen huis? Overnacht dan eens bij verschillende bed and breakfasts met antiek en brocante. Kijk, vergelijk en boek direct op Bedandbreakfast.nl een leuke B&B die jou aanspreekt, zonder reserveringskosten! Bekijk alle B&B’s met antiek en brocante>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter