Wellness B&B

Beleef jullie ultieme Valentijnsweekend in een B&B

Verras je partner dit jaar met een romantisch Valentijnsweekend in een bed en breakfast. Slaap bijvoorbeeld in een bruidssuite en laat je verwennen met een champagneontbijt. Of wat dacht je van een B&B met jacuzzi? Boek snel jouw bed and breakfast voor Valentijn op Bedandbreakfast.nl. Veel plezier!

B&B Love Bubble in Lochem

Bed & Breakfast Love Bubbles in Lochem. Geniet van je privé-jacuzzi en open haard in deze luxe B&B.

Alle tijd van de wereld in je B&B met privé-jacuzzi
Kom samen in balans tijdens een heerlijk ontspanningsweekend. Een privéjacuzzi of sauna, klinkt dat niet geweldig? Op Bedandbreakfast.nl vind je een uitgebreid aanbod van prachtige wellness-B&B’s, bekijk ze hier.

Bed & Breakfast in een kasteel

Bij B&B Landgoed Middachten geniet je in alle rust van het echte landgoedleven.

Onvergetelijke nacht in een kasteel
Vind je slapen in een kasteel niet ongelooflijk romantisch? Bekijk historische bed and breakfasts in een kasteel, koetshuis, in een monumentaal pand of op een landgoed. Deze B&B’s zijn vaak snel volgeboekt dus wees er op tijd bij!

Bed & Breakfast Silogie

De bruidssuite van B&B Silogie, een bed & breakfast in een verbouwde graansilo in Epe.

Slapen in een bruidssuite
Boek voor Valentijn een bruidssuite in een bed & breakfast en laat je verwennen met een champagneontbijt. Wat een heerlijk vooruitzicht! Bekijk deze B&B’s met een bruidssuite en boek vandaag nog.

Bed & breakfast in Gent

Gent: de ideale bestemming voor een romantisch weekendje weg in een B&B. Foto: Visit Gent.

Romantische citytrip: samen er tussenuit
Ga met Valentijn samen op citytrip. Jullie bed en breakfast middenin de stad is een perfecte uitvalsbasis voor een mooie stadswandeling. Bekijk onze B&B’s in romantische steden zoals Amsterdam, Maastricht, Brugge, Gent, Antwerpen en Keulen.

bed en breakfast

Boek jouw bed en breakfast via Bedandbreakfast.nl
Dankzij de kleinschaligheid, authenticiteit en de persoonlijke service is een bed & breakfast perfect voor een romantisch weekendje weg met zijn tweeën. Boek eens een B&B en ervaar het zelf! Verblijf bijvoorbeeld in een knusse hoeve, chique herenpand of kasteel. Of wat dacht je van een wijnvat of vliegtuig? Bekijk het uitgebreide aanbod bed and breakfasts op Bedandbreakfast.nl en boek rechtstreeks bij de eigenaar, zonder reserveringskosten. Naar Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

1 reactie

  • Wauw super mooie locaties! Wij zijn dit jaar naar Breda gegaan, heerlijk gegeten en onwijs lekker overnacht! Dit zijn ook zeker aanraders voor volgend jaar. Ik ga ze opslaan.

Laat een reactie achter