Wellness B&B

Bed en breakfast met wellness-faciliteiten: daar word je warm van!

Josjah Thalen
Geschreven door Josjah Thalen

De zomer laat nog even op zich wachten, dus het is tijd voor wat extra warmte in een bed and breakfast met wellness-faciliteiten. Op die manier werk je gelijk aan een betere weerstand, ideaal toch? Of breng de nacht door in een knusse accommodatie met open haard; als dat niet het vuur in je aanwakkert…

Waalre

Wat een luxe; naast een privésauna en een Turks stoombad, kun je bij B&B Even Wellness óók genieten in de jacuzzi.

Bed en Breakfast met privésauna
Geef je weerstand een boost en boek een B&B met privésauna, in meerdere sessies bouw je eenvoudig aan een sterker afweersysteem. Of open je luchtwegen in een stoombad met eucalyptus, wat een verademing!

Wellness

Kom tot rust in deze heerlijke whirlpool bij Bed en Breakfast De Vijf Suites.

Chillen in een bubbelbad, jacuzzi of whirlpool
Zet de warme kraan wagenwijd open, stap in het bubbelbad of de jacuzzi en je bent urenlang zoet met bubbelen. Last van je spieren? Kies dan voor een bed en breakfast met whirlpool en laat de massagestralen hun werk doen.

Sauna

Doe rustig aan na een bezoek aan De Veluwse Bron in Emst en blijf lekker slapen in een B&B!

Combineer je saunabezoek met een B&B-overnachting
Blijf na een bezoek aan De Veluwse Bron, Elysium of De Zwaluwhoeve in optimale staat van ontspanning: boek een overnachting bij een nabijgelegen B&B. Laat die lange terugreis maar wachten en geniet eerst van een heerlijke nachtrust en een uitgebreid ontbijt.

spa

Sauna, jacuzzi, open haard; een ideaal rondje wellness bij B&B De Brabantse Hoeve, denk je niet?

Wegdromen voor het haardvuur
Vergeet de drukte van alledag en neem samen plaats voor het knisperende haardvuur met een goed glas wijn. Een bed en breakfast met open haard en privé badkamer is dé plek voor een warme, romantische avond.

Luxe

Op en top wellness bij B&B Love Bubbles: een bubbelbad, sauna, Turks stoombad, stortdouche, een dubbele regendouche én een open haard!

Boek een bed en breakfast met wellness
Hebben wij je al warm gemaakt voor een heerlijk verblijf bij een bed en breakfast met wellness? Boek dan snel jouw favoriete wellness-B&B via Bedandbreakfast.nl. Je boekt rechtstreeks bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Als je behoefte hebt aan nét iets meer warmte, kijk dan op Bedandbreakfast.eu voor leuke accommodaties op zonnige B&B-bestemmingen.

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Dat ziet er allemaal super tof uit. Ik heb juist dat vakantie/luxe gevoel naar mijn eigen huis gehaald!
    Zo heb ik laatst met mijn man een opblaasbaar bubbelbad gekocht. En echt waar we zitten er bijna elke dag in! gr Anneloes

Laat een reactie achter