Inspirerende Bestemmingen

Bed en Breakfasts bij Nationale Parken in Nederland

Wist je dat bed en breakfast bij Nationale Parken in Nederland ideale verblijfsaccommodaties zijn voor actieve fietsers en wandelaars? Want terwijl je overdag de meest schitterende natuurwonderen ontdekt, geniet je ’s avonds van alle rust en comfort in een gastvrije B&B. Lees onze B&B-tips voor een heerlijk verblijf in de natuur!

Natuurgebied

Geniet ’s morgens van een lekker ontbijt bij B&B Peeldroom en maak daarna een mooie wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Groote Peel.

Bed en breakfasts bij Nationale Parken in Nederland: veelzijdig en uniek
Nederland telt maar liefst twintig Nationale Parken, waar je onbekommerd kunt ronddwalen door de schitterende natuur. Bezoek bijvoorbeeld De Groote Peel, gelegen op de grens van Limburg en Noord-Brabant. In combinatie met een verblijf in B&B de Torenvalk ga je een fantastische tijd tegemoet. Zit je liever aan zee? Dan is een bed and breakfast bij Nationaal Park Schiermonnikoog of aan de Duinen van Texel ideaal.

Veluwe

Ontdek vanuit Bed en Breakfast de Boskam welke dieren er zoal rondlopen op Nationaal Park Veluwezoom.

Nationale Parken op de Veluwe
De Veluwe is één van de bekendste natuurstreken in Nederland, dat is ook niet zo vreemd met twee Nationale Parken als Veluwezoom en De Hoge Veluwe. Neem je camera mee en maak de mooiste kiekjes van ondermeer IJlandse paarden en Schotse hooglanders, in een natuurlijke habitat. Ook leuk: een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, ’s avonds blijf je heerlijk slapen bij Bed & Breakfast de Boskam of Villa Vredehoek.

Overijssel

B&B de Kleine Kolonel is schitterend gelegen in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug.

Boek bed en breakfasts bij Nationale Parken in Nederland
Heb je zin om eropuit te trekken in de Nederlandse natuur, zonder enige druk of tijdsbesef? Boek dan van tevoren een bed & breakfast vlakbij het park dat je gaat bezoeken. Want of je nu met een bootje gaat varen door Nationaal Park Lauwersmeer of door Weerribben-Wieden, er zijn altijd wel bed en breakfasts bij Nationale Parken in Nederland te vinden. Je boekt direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s bij Nationale Parken in Nederland>>

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

Laat een reactie achter