Inspirerende Bestemmingen

Je kijkt je ogen uit bij een Bed and Breakfast in een monument

Een bed en breakfast in een monument is bijzonder geschikt voor mensen die weg zijn van historische panden met originele details. Van een karakteristiek trapje naar de opkamer tot de oer-Hollandse trapgevel; monumentale B&B’s stralen authenticiteit uit waardoor jij je gelijk thuis voelt!

Raadhuys_monument

Laat je verrassen in Design B&B Het Raadhuys, een schitterend monument in het Limburgse Kessel.

Bed en breakfast in een monument is verrassend
Wie logeert bij een bed en breakfast in een monument kan rekenen op aangename verrassingen uit onverwachte hoeken. Zo oogt B&B Het Pakhuys in De Rijp als een pittoresk gebouw uit vervlogen tijden, maar eenmaal binnen zie je dat er een mooie match is gemaakt tussen originele elementen en modern design. Datzelfde geldt voor Design B&B Het Raadhuys in Kessel, waar je binnen én buiten je ogen uitkijkt.

Open Monumentendag

Logeren bij Bed and Breakfast De Vijverhof: romantisch én stijlvol slapen in een monument.

Heerlijk wegdromen in een monument
Bij een B&B in een monumentaal pand droom je snel weg naar de dagen van weleer, zowel overdag als ’s nachts. Zo waan je jezelf bij B&B De Vijverhof eigenaar van een schitterend landgoed en bij ’t Huys van De Gouverneur heb je voor het gevoel zelf even de touwtjes in handen. Ook mooi: B&B De Ouw Skuur en Bed & Breakfast Rijsterbosch. Of misschien passen Bed & Breakfast Monument076 en B&B Tulp wel helemaal bij jouw dromen!

monumentaal pand

Mooi, deze sfeervolle bedstede bij B&B Slapen bij Scherp.

Open Monumentendag
Ieder jaar wordt in het tweede weekend van september de “Open Monumentendag” georganiseerd, duizenden monumenten in Nederland zijn dan gratis toegankelijk voor publiek. Een goede gelegenheid om plekken te bezoeken waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Na een indrukwekkende dag kom je weer op adem bij Gasthoeve de Dompt in Elsendorp of kies voor Slapen bij Scherp in Middelburg. Beide B&B’s zijn natuurlijk gevestigd in een monumentaal pand.

bed en breakfast in een monument

Bed & Breakfast Rijsterbosch is klassiek ingericht met een landelijke touch.

Boek een bed en breakfast in een monument
Ben je nieuwsgierig geworden naar een verblijf bij de mooiste monumenten? Boek dan snel een bed en breakfast in een monument en ervaar het zelf! Er is altijd wel een historische accommodatie dat bij jouw wensen en budget past. Via Bedandbreakfast.nl boek je bovendien direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s in monumentale panden >>

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter