Televisie

Nederlandse B&B schittert in Vlaamse tv-serie ‘Met Vier in Bed’

Bed and Breakfast Guesthouse Ensenada speelt een glansrol in de tv-serie ‘Met Vier in Bed’ op de Belgische zender VTM. In deze serie beoordelen Belgische B&B-eigenaren elkaars bed en breakfast. Guesthouse Ensenada ligt in Schoondijke in Zeeuws-Vlaanderen.

‘Met Vier in Bed’ lijkt sterk op de tv-serie ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX, al is er een belangrijk verschil. Er doen per wedstrijd vier B&B’s mee in plaats van drie. En voor ieder bed & breakfast wordt een volledige aflevering uitgetrokken. ‘Met Vier in Bed’ wordt door VTM dan ook uitgezonden op vier achtereenvolgende werkdagen, in plaats van één keer per week zoals op MAX.

Vlaamse tv-serie

B&B-eigenaren zijn te gast bij Guesthouse Ensenada.

Luxe B&B paradijs
Guesthouse Ensenada staat centraal in aflevering 41, uitgezonden op 17 augustus 2015. Tine en haar echtgenoot Robert bouwden hun gigantische landgoed enkele jaren geleden om tot een luxueus paradijs met vijf sfeervolle gastenkamers. Samen met haar medewerkster Francesca runt Tine de B&B met hart en ziel. Wat zullen hun Belgische collega’s ervan vinden?

De aflevering over B&B Guesthouse Ensenada is gratis te zien op de website van VTM, de zender vraagt je wel om je aan te melden.

‘Met Vier in Bed’ in Portugal
Wil je meer ‘Met Vier in Bed’ zien? Van maandag 24 tot en met donderdag 27 augustus 2015 speelt het programma zich af in Portugal, waar vier gedreven duo’s hun mediterraanse B&B-droom waarmaakten. Het zijn de laatste vier afleveringen van dit seizoen. Ga naar de pagina van ‘Met Vier in Bed‘.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter