Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast in Rotterdam: perfect voor een bruisende citytrip!

Ontdek vanuit een bed en breakfast in Rotterdam alle highlights van de Maasstad; van de bekende Euromast tot de futuristisch vormgegeven markthal. Bedandbreakfast.nl geeft de leukste tips voor een bruisende citytrip in Rotterdam.

Maasstad

Blijf in Rotterdam slapen bij Studio Hillegersberg: een industriële loft op 50 meter van rivier de Rotte.

Bed en breakfast in Rotterdam is populairder dan ooit
Dat Rotterdam een mooie bestemming is voor een Nederlandse citytrip was al langer bekend, maar nu de havenstad op de vijfde plaats staat in de top 10 steden van Lonely Planet is er helemaal geen houden meer aan… Kom daarom snel eens slapen bij B&B De Prinses op de Erwt of Studio Hillegersberg en ervaar het Rotterdamse leven als een echte local.

Kunst in Rotterdam

Tip: bezoek tijdens je citytrip ook Het Nieuwe Instituut of één van de andere musea in het Museumpark.

B&B bij musea in Rotterdam
Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen hun hart ophalen in het Museumpark, vooral het Chabot Museum, de Kunsthal, Boijmans van Beuningen en Het Nieuwe Instituut zijn echte aanraders. Vol inspiratie loop je vanaf het Museumpark gemakkelijk door naar de Euromast, waar je een fantastisch uitzicht hebt over de Maasstad tijdens je lunch of diner.

Markthal

Ben je gek op lekker eten? Dan is de overdekte food market in Rotterdam een echte aanrader.

Shopping & fun in Rotterdam
Rotterdam heeft een groot aanbod van leuke winkels; grote merken vind je in het centrum bij de bekende Koopgoot, terwijl je hippe meubel- en designzaken kunt vinden aan de Nieuwe Binnenweg. Begint je maag te knorren van al het shoppen? Dan is dit hét moment om de overdekte food markt te bezoeken; een heus eet-walhalla waar de lekkerste producten hun opwachting maken. Ook leuk: een dagje Diergaarde Blijdorp!

Dierentuin

Bij De Prinses op de Erwt beschik je over een ruim appartement vlakbij Diergaarde Blijdorp.

Bed and breakfast bij uitgaansgelegenheden in Rotterdam
‘s Avonds hoef jij jezelf absoluut niet te vervelen in Rotterdam; wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan één van de theaters die de Maasstad rijk is? Wandel na een mooie voorstelling over het Schouwburgplein richting het Stadhuisplein, de Oude Haven of de Witte de Withstraat om daar een drankje te doen in de kroeg. Na een geslaagde avond kruip je bij B&B Anno 1867 heerlijk onder de dekens: sweet dreams!

Bed en Breakfast Rotterdam

Gezellige café’s, restaurants, terrasjes en B&B’s bij de historische Delfshaven; ook dat is Rotterdam!

Boek een bed en breakfast in Rotterdam
Of je nu gecharmeerd bent van oude binnenhavens met monumentale pakhuizen of van moderne architectuur; Rotterdam heeft het allemaal. Ontdek zelf hoe leuk de Maasstad is en boek een bed en breakfast in Rotterdam. Via Bedandbreakfast.nl reserveer je direct bij de eigenaar en zonder reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s in Rotterdam >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter