Nieuws

B&B Villa Rozenhof aanbevolen door Michelingids 2016

Josjah Thalen
Geschreven door Josjah Thalen

Met de eervolle vermelding ”Aanbevolen door de Michelingids 2016”, gaat het nieuwe jaar extra goed van start bij Villa Rozenhof. Een groot compliment voor deze tulpen-B&B, aangezien er slechts vijf “guesthouses” in Nederland zijn die deze bijzondere aanbeveling hebben gekregen.

Michelin

B&B Villa Rozenhof is een Engels Landhuis in de Gelderse Achterhoek en sinds 2008 worden er gasten ontvangen.

Troef
Villa Rozenhof is een schitterend Engels landhuis, gelegen in de Gelderse Achterhoek. De B&B wordt omringd door een bos, een parkachtige tuin en beschikt over zes royale gastenkamers met elk hun eigen kleurstelling, authentieke elementen en luxueuze aspecten. Of zoals de Michelingids zelf omschrijft:

...een monumentaal pand uit 1902 dat omgeven is door een rustige landelijke omgeving…heerlijk! U verblijft er in kamers die zeer verzorgd en ruim zijn, maar dé troef van dit B&B is de persoonlijke aanpak van de eigenaresse.

Geclassificeerde B&B

Één van de luxe badkamers bij Bed & Breakfast Villa Rozenhof.

Aangenaam verrast
Gastvrouw Anita Wekema is aangenaam verrast met de aanbeveling van haar B&B in de Michelengids: “Naast onze goede gastwaarderingen is het krijgen van een aanbeveling van Michelin wel één van de grootste complimenten die je kunt krijgen. Ik wil graag dat alle gasten zich bij ons thuis voelen en ben erg blij dat wij ieder jaar weer meer gasten mogen ontvangen”.

Michelinster

Aangenaam overnachten bij accommodaties uit de Michelingids 2016, waaronder B&B Villa Rozenhof in Almen.

Michelingids 2016
Hoewel de Michelinsterren voor toprestaurants het meest bekend zijn, krijgen ook een aantal “Particularly pleasant accommodations” een eervolle vermelding in deze befaamde gids. Naast Villa Rozenhof prijken er nog meer tulpen-B&B’s op deze toplijst; waaronder Het Pakhuys in de Rijp, Groote Engel in Hulshorst en La Belle Meuse in Well.

Bed en Breakfast met aanbeveling van Michelin

Geniet van de rustgevende omgeving in een authentieke ambiance.

Boek een verblijf bij Villa Rozenhof
Niet voor niets staat Villa Rozenhof vermeld in de Michelingids 2016, ervaar zelf hoe bijzonder deze B&B is! Via Bedandbreakfast.nl boek je direct een schitterende kamer bij Villa Rozenhof en betaal je bovendien geen reserveringskosten. Meer informatie over B&B Villa Rozenhof en reserveren >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter