Inspirerende Bestemmingen

Hartveroverende bed en breakfasts voor jouw Valentijn

Vier de liefde op 14 februari in een romantische bed en breakfast, samen met jouw Valentijn! Helemaal perfect: Valentijnsdag valt dit jaar in het weekend, dus dat wordt extra lang genieten van elkaar én van een heerlijk verblijf. Veel plezier alvast!

Sprookjes bed en breakfast

Verras je Valentijn met een bijzondere B&B-overnachting, bijvoorbeeld in Slot Doddendael.

Je Valentijn het hof maken
Ontwaak met je geliefde op Valentijnsdag in een kasteel of in een sprookjesachtig slot. Na het uitgebreide ontbijt maak je de mooiste wandelingen door nabijgelegen bossen. Of verras je partner met een overnachting op een landgoed; romantiek gegarandeerd! Of wat dacht je van een romantisch verblijf in een koetshuis, monumentale B&B of landelijke woonboerderij?

Citytrip

Boek een bed en breakfast als uitvalsbasis in de stad, zo heb je écht alle tijd voor elkaar…

Quality time in de stad
Trek er met z’n tweetjes op uit tijdens het Valentijnsweekend; winkelen, bioscoopbezoek, een hapje eten en daarna heerlijk slapen bij een romantische B&B in Nijmegen, Utrecht of Amsterdam. Maar de steden Haarlem, Amersfoort, Den Bosch, Groningen, Den Haag, Maastricht of Zwolle zijn minstens net zo leuk!

Nederlandse Bed and Breakfast Classificatie

Laat jezelf en je Valentijn heerlijk in de watten leggen bij een geclassificeerde B&B!

Zeg het met tulpen
Verklaar jouw Valentijn de liefde en zeg het met tulpen… Ga voor luxe van de bovenste plank en boek een geclassificeerde B&B met 4 of 5 tulpen. Of kies juist voor de warmte en knusheid van een B&B met 1, 2 of 3 tulpen.

Privé wellness

Het ultieme Valentijnscadeau: overnachten bij een wellness B&B!

Boek een bed en breakfast voor Valentijnsdag
Verras jouw geliefde met een B&B-beleving en boek een B&B voor het Valentijnsweekend! Wees er snel bij en verzeker jezelf van een romantisch verblijf bij een bed and breakfast. Via Bedandbreakfast.nl reserveer je rechtstreeks een kamer of appartement via de eigenaar, zonder reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Je brengt me op goede ideeën. Ik wil namelijk mijn lieve vriendin gaan verrassen met Valentijnsdag. Nu alleen nog kiezen wat voor soort B&B. Ik vind ze allemaal wel tof.

Laat een reactie achter