Televisie

Design B&B Het Raadhuys schittert op tv bij KRO-NCRV

Design B&B Het Raadhuys is pas sinds juni 2015 geopend en nu al geclassificeerd met 5 kwaliteitstulpen. Bovendien verscheen de accommodatie van Theo en Marij Peeters in diverse woonmagazines, kranten en nu dus ook op nationale televisie bij KRO-NCRV; een ware droomstart voor dit koppel uit Limburg.

KRO-NCRV

Design B&B Het Raadhuys is een monumentaal pand in het Limburgse Kessel.

BinnensteBuiten KRO-NCRV
Het tv-programma BinnensteBuiten van KRO-NCRV biedt een kijkje binnens- en buitenshuis, waarbij mensen vol liefde en op een inspirerende manier vertellen over hun bijzondere woning, opvallende interieur of indrukwekkende tuin. Een omschrijving die naadloos aansluit op hetgeen Design B&B Het Raadhuys biedt. Het woonhuis en de B&B van Theo en Marij zijn namelijk geheel ontworpen én ingericht door hun dochter Kim, die nog maar net was afgestudeerd.

design

Het was voor Kim haar eerste architectenklus, maar het resultaat is verbluffend: stijlvol modern met oog voor de oude details.

Dubbelrol
Het videofragment toont op mooie wijze de band tussen Kim en haar ouders, waarbij er veel aandacht is voor het gemoderniseerde, monumentale raadhuis van Kessel. “Het is een kans, één keer in je leven, dat je dit samen kunt doen met z’n drieën,” vertelt Theo in het programma. “Maar het is ook een uitdaging om met je ouders een opdracht aan te gaan,” vult Kim aan. “Want enerzijds heb je de rol als dochter en anderzijds als architect.”

televisie programma

De gasten van Design B&B Het Raadhuys worden flink in de watten gelegd door gastvrouw Marij.

Bed & Breakfast Het Raadhuys
Na jaren voor de kinderen te hebben gezorgd, besloot het gezin om de droom van Marij na te jagen. In BinnensteBuiten vertelt Marij stralend: “Het was mijn droom om iets voor mijzelf te beginnen, waarbij ik gasten kon verwennen. We zijn denk ik wel tien jaar lang op zoek geweest naar de juiste locatie en uiteindelijk hier geland.” Een mooie keuze die ongetwijfeld in de smaak zal vallen bij vele gasten; zij kunnen kiezen uit vier stijlvolle gastenkamers, die voorzien zijn van alle luxe en comfort.

KRO

Het terras van Design B&B Het Raadhuys biedt een schitterend uitzicht over de Maas.

Overnachten bij Design B&B Het Raadhuys
Wil je de bed and breakfast van Theo en Marij met je eigen ogen bewonderen én genieten van een heerlijk verblijf in Limburg? Maak dan snel een reservering bij Design B&B Het Raadhuys via Bedandbreakfast.nl, zonder reserveringskosten!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter