Inspirerende Bestemmingen

Uitblussen bij een Bed and Breakfast met theetuin

Zodra het zonnetje begint te schijnen is het extra fijn om te verblijven bij een bed en breakfast met theetuin. Bedandbreakfast.nl heeft vijf unieke B&B’s geselecteerd waar je naar hartenlust kunt theeleuten in het groen én mag overnachten, super leuk voor de vakantie!

Bed en breakfast met theetuin in Zeeuws-Vlaanderen
Zodra je neerstrijkt op het terras van B&B In de Morelleput, raak je direct in de vakantiestemming… Het knisperende grind, de moerbeibomen en een mooie kaart met eigengebakken taarten, broodjes en drankjes; bij deze idyllische bed en breakfast met theetuin én spellenschuur waan jij jezelf in Frankrijk! Blijf overnachten en geniet extra lang aan de schone stranden van Nieuwvliet of maak een dagtrip naar Brugge.

Teuni’s Thee Tuin
Als je van plan bent om de Veluwe te ontdekken, maak dan ook een tussenstop bij Teuni’s Thee Tuin voor een lunch, kop koffie of high tea met uitzicht over de weilanden. En met de Hanzestad Harderwijk, kasteel de Essenburgh en wellnessresort de Zwaluwhoeve op steenworp afstand, is de keuze voor een meerdaags verblijf bij deze B&B snel gemaakt.

Theeleuten in Twente
Landelijk logeren in een oude boerderij óf theeleuten in een Engels theehuis? Beide opties zijn mogelijk bij B&B De Hoestinkhof in Markelo! Uiteraard beschikt het theehuis over een landelijk terras met een schitterend uitzicht over de glooiende akkers! Tip: kies voor de befaamde Farmhouse tea; een luxe theelunch met hartige taart, diverse sandwiches, mini broodjes, hartige hapjes en scones met jam en room.

De Turfstaeker
Nog maar nét geopend als bed & breakfast, maar al jarenlang bekend als één van de lekkerste theetuinen in Limburg: De Turfstaeker. Je vindt hier volop ambachtelijk gemaakte gerechten, vooral de zelfgebakken appeltaart en de huisgemaakte high tea zijn erg populair. Extra pluspunt: zowel de de theetuin als de gloednieuwe B&B-kamers bieden een weids, landelijk uitzicht.

B&B De Winde
Zuid-Holland op z’n best: grazende koeien in de wei en draaiende molens langs de Alblasserwaard! Het totaalplaatje is compleet met een kop koffie of thee en zelfgemaakte appeltaart in de theetuin van B&B De Winde. Vanuit de gastenkamers van deze B&B stippel je gemakkelijk een fiets- of wandelroute uit door het oer-Hollandse landschap. Of breng voor de afwisseling een bezoek aan Rotterdam en Dordrecht.

High tea

Lekker theeleuten in een schitterende ambiance: het is volop genieten bij B&B’s met een theetuin!

Overnachten bij een bed & breakfast met theetuin
Logeren bij een bed en breakfast met theetuin is een echte aanrader! Deze B&B’s liggen in een schitterende omgeving waar je heerlijk kunt recreëren, dus na een stevige wandeling of fietstocht kom je weer helemaal tot rust met een drankje en een ambachtelijke lekkernij. Wat denk je bijvoorbeeld van Saartjes Theetuin en B&B of Gastenhof familie Bouma?

Goed om te weten: de meeste theetuinen zijn (afhankelijk van het weer) geopend van april t/m september. De gastenkamers van B&B’s met een theetuin zijn wel het hele jaar door te boeken via Bedandbreakfast.nl, zonder reserveringskosten!

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter