Inspirerende Bestemmingen

Ultiem genieten bij een bed en breakfast met zwembad

B&B met zwembad

Zodra de temperatuur in Nederland omhoog schiet is er niets fijner dan een spetterend verblijf bij een bed en breakfast met zwembad. Laat je inspireren door Bedandbreakfast.nl voor een zomer vol waterpret!

bed en breakfast met zwembad

Geniet lekker aan het zwembad van bed en breakfast Magnifique.

Bed en breakfast met zwembad: ultiem vakantiegevoel
Ben je van plan om je vakantie te vieren in een prachtige omgeving op steenworp afstand van Amsterdam en Utrecht? Kies dan voor een verblijf in Breukelen. De combinatie van steden bezoeken, waterpret en ontbijten aan het zwembad zorgt voor een heerlijk vakantiegevoel bij Bed en Breakfast Magnifique.

B&B Puur&Co

Na een sportief dagje golven kun je even afkoelen in het prachtige zwembad van Bed en Breakfast Puur & Co.

Luxe bed en breakfast met zwembad
In het Brabantse Helmond vind je Bed en Breakfast Puur & Co waar je heerlijk tot rust komt en kunt genieten van een prachtig zwembad. In de omgeving is er veel te beleven; zo kun je een sportieve golfclinic volgen of het schitterende kasteel van Helmond bezoeken.

Bed en Kitchen Fluitekruid

Ontwaak aan de rand van het zwembad bij Bed en Kitchen “Fluitekruid”.

Wegdromen aan de rand van het zwembad
Aan de rand van het prachtige natuurgebied ‘Pagnevaart’ maak je kennis met de luxe, rust en natuur die Bed en Kitchen “Fluitekruid” je biedt. Naast de diverse wandel- en fietsroutes die het gebied rijk is, kun je een heerlijke plons nemen in het zwembad of wegdromen onder een boom in de parktuin.

B&B Posthoorn Lodge

Bij de Posthoorn Lodge kun je volop baden in luxe…

Laat jezelf in de watten leggen bij de Posthoorn Lodge
Midden in het Groene Hart ligt de Posthoorn Lodge, zodra je kennis maakt met deze B&B raak je direct verliefd op de prachtige omgeving en de gastvrijheid. Een heerlijk ontbijt met streekproducten, een frisse duik in het zwembad of ontspannen in de hot tub; je beleeft het allemaal bij deze luxe bed and breakfast.

B&B Het Klavertje

Beleef de rust en neem een duik in de zwemvijver van Bed en Breakfast Het Klavertje.

Zwemvijver B&B Het Klavertje
De Achterhoek op z’n best: genieten van de ruimte, rust en natuur… De zwemvijver van Bed & Breakfast Het Klavertje past naadloos in dit plaatje, hoogste tijd dus voor een verfrissende duik! Maak je verblijf compleet met een lekker drankje of een goed boek in de heerlijke tuin.

Vakantie bij een bed & breakfast met zwembad
Logeren bij een bed en breakfast met zwembad is een echte aanrader voor de zomer! Overal in Nederland zijn bed en breakfasts met een zwembad te vinden; kijk bijvoorbeeld eens bij Bed and Breakfast De Voort of B&B Ouwerveldezicht. Boek snel een heerlijk verblijf via Bedandbreakfast.nl, zonder reserveringskosten.

Over de auteur

Simone Vrijsen

Gek op citytrips zodat ze erachter kan komen wat een stad zoal te bieden heeft.

Laat een reactie achter