Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast tips voor late vakantiebeslissers

De zomervakantie is in volle gang en thuisblijven is echt niet nodig… Speel gewoon voor toerist in eigen land en blijf slapen bij de leukste bed & breakfasts!

bed en breakfast

Ontdek de leukste accommodaties in Friesland, waaronder deze Luxe B&B (óp) De Friese Meren in Terhorne.

Provinciale tour
Varen over de meren in Friesland, fietsen door de heuvels van Limburg of wandelen door de groene bossen in Gelderland; duik de provincie in en ontdek de mooiste plaatsen en streken. Bijvoorbeeld in Drenthe, Noord-Brabant, Groningen, Flevoland, Utrecht of Overijssel.

B&B's waar huisdieren welkom zijn na overleg

Er zijn tal van leuke B&B’s die geschikt zijn voor kinderen en waar huisdieren welkom zijn na overleg.

Met z’n allen eropuit trekken
De leukste vakanties vier je met het hele gezin! Neem de kids en de hond mee naar de meest geschikte B&B’s voor kinderen én waar huisdieren welkom zijn. Natuurlijk kun je ook een kijkje nemen bij B&B’s die geschikt zijn voor kids óf B&B’s waar huisdieren welkom zijn na overleg.

nederlandse bed en breakfast classificatie

Heerlijk bubbelen in de zomerzon bij Bed & Breakfast Buitenbeentje!

Spetterende tulpen-B&B’s
Op zoek naar enige verkoeling tijdens warme zomerdagen? Laat jezelf dan compleet in de watten leggen bij een geclassificeerde B&B met jacuzzi, whirlpool of zwembad; heerlijk! En mocht het weer toch tegenvallen, dan zit je sowieso goed bij alle B&B’s in de categorie 1 tulp2 tulpen3 tulpen4 tulpen of 5 tulpen.

diner

Laat je compleet in de watten leggen bij B&B’s waar je ook kunt dineren.

Boek snel een B&B!
Het zomerweer is dan misschien wel wisselvallig, maar dat is geen reden om thuis te blijven zitten. Want weer of geen weer; vanuit een bed en breakfast ontdek je al snel hoe leuk en veelzijdig Nederland is. Reserveer dus snel jouw ultieme B&B voor de vakantie en maak er een stralende zomer van!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter