Inspirerende Bestemmingen

Heerlijke B&B’s voor een heerlijke herfst

herfst

De herfst is een prachtig seizoen om eropuit te trekken… Wandelen door kleurrijke landschappen, uitwaaien op de Wadden en met de kids Halloween vieren; je beleeft het allemaal vanuit de leukste bed & breakfasts in eigen land!

eilandhoppen

Extra mooi in het najaar: wandelen over Texel.

Uitwaaien op de Wadden
Wat is er fijner dan uitwaaien op de wadden? Pak de veerboot richting Texel en ervaar de natuur op haar mooist tijdens een herfstwandeling over dit veelzijdige eiland. Daarna is het weer heerlijk opwarmen in een bed en breakfast in Den Burg, De Koog of op AmelandTerschelling,Vlieland en Schiermonnikoog.

herfstvakantie

Oktober is de maand van Happy Halloween, leuk tijdens de herfstvakantie!

B&B’s voor de herfstvakantie
Boek voor de herfstvakantie een geschikte B&B voor de kids en maak de leukste uitstapjes in de omgeving. Vier bijvoorbeeld samen Happy Halloween bij Drouwenerzand of Avonturenpark ‘Heksendoorn‘. Maar accommodaties met spelletjes, een speelterrein of boerderijdieren zijn minstens zo leuk voor de kids!

citytrip

Tip voor het najaar: Haarlem ontdekken vanuit een bed & breakfast.

Authentiek Haarlem
Romantisch met je partner óf gezellig met vriendinnen: een weekendje Haarlem. Samen musea bezoeken, lekker eten, shoppen en tussendoor even bijkomen in een gastvrije B&B. Liever citytrippen in een andere stad? Denk dan eens aan Rotterdam, Alkmaar, Groningen, Utrecht, Leeuwarden, Amsterdam of Eindhoven.

Tulpenclassificatie

Bij geclassificeerde B&B’s ga je gegarandeerd een heerlijke herfst tegemoet!

Bed en breakfast boeken voor het najaar
Trek eropuit in het najaar en blijf logeren bij de leukste bed en breakfasts. Wat denk je bijvoorbeeld van een verblijf bij één van de nieuwste tulpen-B&B’s? Via Bedandbreakfast.nl boek je rechtstreeks een verblijf bij de eigenaar en betaal je geen reserveringskosten. Maak er een heerlijke herfst van!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter