Wellness B&B

Opwarmen in een wellness-B&B…

privé wellness

Brrr, de dagen worden steeds korter en kouder; een perfecte reden om jezelf te verwennen met een warm verblijf in een bed & breakfast vol wellness faciliteiten! Bedandbreakfast.nl zet de meest geliefde wellness-B&B’s graag voor je op een rij, heb jij al een voorkeur?

bed en breakfast met wellness

Het is genieten geblazen bij bed & breakfasts met een hot tub, bijvoorbeeld bij B&B Boomken’s Ranch in Rijsbergen.

B&B’s met hot tub
Beleef de natuur op haar mooist bij een bed & breakfast met hot tub, waar je volledig wordt omringd door stilte en kleurrijke herfstlandschappen… Heerlijk toch? Ook fijn: ontspannen bij een B&B met jacuzzi, whirlpool of bubbelbad.

bed en breakfast wellness

Ontspannen werken aan je weerstand…

Bed en breakfast met wellness-faciliteiten: privésauna
Warm jezelf op bij een B&B met privésauna en werk in meerdere sessies aan een sterker afweersysteem. Of open je luchtwegen in een stoombad met eucalyptus; een hele verademing. En wie toe is aan totale wellness boekt natuurlijk een B&B met sauna, jacuzzi én badjassen.

schoonheidsspecialist

Gun jij jezelf dit najaar een massagebehandeling bij een B&B?

Massage-arrangement
Wist je dat er ook B&B’s zijn waar je terecht kunt voor een beauty- of massage-arrangement? Laat de stress wegmasseren en voel jezelf weer in balans komen. Wil je toch liever relaxen bij de Veluwse Bron of de Zwaluwhoeve? Blijf dan voordelig overnachten in een nabijgelegen B&B!

bed en breakfast met open haard

Romantisch: na een warm bad samen voor de haard kruipen, bijvoorbeeld bij Bed en Brood – Veere.

Wegdromen voor de haard of in bad
Lekker loom worden in je eigen ligbad op de kamer en vroeg onder de lakens kruipen. Of jezelf nestelen voor de open haard met een kaasje en een wijntje erbij… Ook dat is pure wellness. Tip: kies voor een B&B met open haard, een ligbad op de kamer én badjassen.

wellness-tulpenclassificatie

Pure wellness-verwennerij bij BoerderijBioBed in IJselstein!

Wellness met tulpen
Op zoek naar het beste van het beste? Kies dan voor geclassificeerde B&B’s met wellness faciliteiten; bij deze bed & breakfasts met een kwaliteitskeurmerk warm je extra snel weer op. Reserveer vlug een tulpen-B&B met privésauna, jacuzzi of een combinatie hiervan, voordat ze volgeboekt zijn!

Bed en breakfast met wellness boeken
Wil jij dit najaar genieten bij een bed en breakfast met wellness faciliteiten? Boek via Bedandbreakfast.nl een ontspannen verblijf bij jouw favoriete wellness-B&B en betaal géén reserveringskosten! Bekijk het aanbod op Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter