Inspiratie

Schitterende bed en breakfasts voor een onvergetelijke decembermaand

Kerstmis vieren B&B
Josjah Thalen
Geschreven door Josjah Thalen

Breng de feestdagen door bij een B&B in Nederland en geniet volop van een feestelijk kerstontbijt, gezellige kerstmarkten, twinkelende lichtjes en magische vuurwerkshows… Maak er een onvergetelijke decembermaand van!

feestdagen

Wat is er fijner dan ’s morgens aanschuiven bij het kerstontbijt in een gastvrij bed & breakfast?

Aanschuiven bij het kerstontbijt
De tafel is feestelijk gedekt met het mooiste servies en het kerstbrood lonkt al verleidelijk naar jou… Niets fijner dan ’s morgens aanschuiven bij het kerstontbijt in een sfeervolle B&B. Of laat jezelf compleet in de watten leggen tijdens de feestdagen bij B&B’s die op verzoek een lunch, lunchpakket of diner voor je willen verzorgen.

houtkachel

Warm jezelf op bij de open haard en geniet van een stressloze kerst: heerlijk!

Warme feestdagen
Na een frisse winterwandeling is het heerlijk warm in je bed & breakfast. Kruip gezellig bij het haardvuur met een goed glas wijn en laat alle decemberstress van je afglijden. Kies voor jezelf en zoek deze kerst de warmte op in een bed & breakfast met houtkachel of open haard, een sauna of – lekker knus – een bedstede.

kerstmarkt

Geniet extra lang van ‘Magisch Maastricht’ en blijf slapen in een bed & breakfast.

Overnachten bij de mooiste kerstmarkten
Verleng je bezoek aan ‘Magisch Maastricht‘ en blijf slapen in een gastvrij bed & breakfast. Bovendien is een extra glaasje glühwein geen probleem, je hoeft tenslotte nog niet naar huis! Andere gezellige kerstmarkten vind je onder meer in Dordrecht, Leiden, Valkenburg, Haarlem en Hanzestad Deventer.

feestdagen

Groots, spectaculair en adembenemend: ervaar tijdens oud & nieuw het Nationale Vuurwerk in Rotterdam.

Oud & Nieuw
Voor het tiende jaar op rij wordt de grootste vuurwerkshow van Nederland georganiseerd in Rotterdam. Verwonder je over het spektakel en geniet van de jaarwisseling in deze wereldstad. Ook leuk: spetterend het nieuwe jaar tegemoet gaan in Amsterdam, Tilburg, Den Haag of het vreugdevuur aanschouwen in Scheveningen.

Kwaliteitstulpen

Bij een kwaliteits-B&B zoals La Marquise in Budel ga je een zorgeloze kerstvakantie tegemoet!

Bed en breakfast boeken voor de feestdagen
De mooiste tijd van het jaar wordt nóg mooier bij een bed & breakfast in eigen land, wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke kerstvakantie bij één van de nieuwste tulpen-B&B’s? Wees er snel bij, want voor je het weet zijn ze volgeboekt! Bovendien reserveer je via Bedandbreakfast.nl rechtstreeks een verblijf bij de eigenaar en betaal je geen reserveringskosten!

Volg deze blog©Bedandbreakfast.nl

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

1 reactie

Laat een reactie achter