Geclassificeerde B&B

Tulpen-B&B’s om verliefd op te worden…

bed en breakfasts met tulpen

Unieke adresjes met fijne bedden, een heerlijk ontbijt én sublieme gastvrijheid; tulpen-B&B’s zijn bed & breakfasts om verliefd op te worden! Verras daarom je geliefde met een romantisch verblijf bij een gecertificeerde B&B in Nederland, het ultieme cadeau voor Valentijnsdag!

bed and breakfast classificatie

Dat is nog eens uniek: huisgemaakte tapas eten in de jacuzzi bij Logement №5!

Geclassificeerde wellness-B&B’s
Na een mooie winterwandeling met z’n tweetjes opwarmen in de privésauna of jacuzzi? Bij een tulpen-B&B met wellness faciliteiten kun je rekenen op een extra warm onthaal, kies er bijvoorbeeld één met een hot tub, whirlpool, bubbelbad of met een ligbad op de kamer.

tulpenclassificatie

Villa Heidetuin ligt op de Brabantse wal, op steenworp afstand van de historische binnenstad van Bergen op Zoom.

Wegdromen in een monument
Karakteristieke trapgeveltjes, eeuwenoude balken of andere schilderachtige details… Droom samen weg in een monumentale tulpen-B&B en geniet optimaal van het comfort van nu. Ook leuk: je Valentijn meenemen naar een geclassificeerde B&B in een (woon)boerderij, herenhuis, koetshuis, kasteel, landhuis of op een landgoed.

bed en breakfasts met tulpen

Liefde is… Samen genieten van een heerlijk ontbijtje bij een tulpen-B&B!

Zeg het met tulpen
Bed en breakfasts met tulpen zijn in het bezit van een officieel kwaliteitskeurmerk: perfect voor een romantisch én zorgeloos verblijf. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw Valentijn! Boek dus snel jouw ideale B&B in de categorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen.

wellness lodge aan zee

Wellness Lodge aan Zee perfect voor een romantisch weekendje weg, aldus de mystery guest.

Romantische tulpen-tips van een mystery guest
Alle B&B’s met roze kwaliteitstulpen zijn van tevoren bezocht en gecontroleerd door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Speciaal voor Valentijnsdag zette één van de mystery guests vijf romantische tulpen-B&B’s op een rij, haar tips vind je hier >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter