Inspiratie

Bed & breakfasts waar je vrolijk van wordt!

Lente
Josjah Thalen
Geschreven door Josjah Thalen

Hoera, de lente is in aantocht; hoogste tijd om je voorjaarsplannen concreet te maken en de leukste B&B’s te boeken! Aanschuiven bij het ontbijt, wandelen door de ontluikende natuur of pasgeboren lammetjes aaien… Daar word je toch vrolijk van?

Kinderboerderij

Op en top lente: logeren bij de boer!

Logeren op de B&B-boerderij
Ervaar het ultieme lentegevoel en ga op kraamvisite bij de B&B-boerderij. Het duurt niet lang meer voordat de lammetjes en kalfjes in de weide rondhuppelen, super leuk voor de kids! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor B&B’s met boerderijdieren of B&B’s met een paardenstalling.

Domtoren

Utrecht is een fantastische bestemming voor een onvergetelijke stedentrip.

Weekendje Utrecht
De Domtoren beklimmen, shoppen én zodra de zon begint te schijnen is het heerlijk toeven in een bootje of op een terrasje aan de gracht… Utrecht is perfect voor een veelzijdige citytrip. Onlangs de Domstad nog bezocht? Denk dan eens aan Breda, Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Nijmegen of Arnhem voor een stedentrip.

gecertificeerd bed en breakfast

Geweldig: Bed & Breakfast Pont8 behoort tot de 15 nieuwste tulpen-B&B’s!

Tulpen uit…
Tulpen en het voorjaar zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, kies daarom voor een zorgeloos verblijf bij één van de nieuwste tulpen-B&B’s en ga een fantastische lente tegemoet! Of kies voor een bed & breakfast dat al langer is gecertificeerd, bijvoorbeeld in de categorie 1 tulp2 tulpen3 tulpen4 tulpen of 5 tulpen.

Pasen

Geniet tijdens de paasdagen van een heerlijk ontbijt bij jouw favoriete B&B.

B&B’s voor een vrolijk Pasen
Heb jij al plannen voor het paasweekend in april? Wees er snel bij en kies voor de leukste bed & breakfasts die een voortreffelijk ontbijt voor jou serveren; dat wordt een extra vrolijk Pasen! Ook fijn: logeren bij B&B’s die op verzoek een lunchlunchpakket of diner voor je willen verzorgen.

wellness

B&B Rijsgaardhoeve biedt naast bijzondere overnachtingen, ook unieke B&B-arrangementen aan.

Bed and breakfasts boeken
De dagen worden langer en het weer wordt steeds beter; de lente is hét seizoen om eropuit te trekken. Geniet bijvoorbeeld van een uniek B&B-arrangement of kies voor een bed & breakfast in de natuur, zo beleef je het voorjaar optimaal! Via Bedandbreakfast.nl boek je direct je verblijf bij de eigenaar en betaal je geen reserveringskosten. Veel plezier!

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter