Geclassificeerde B&B

Rank de genomineerde B&B’s van 2017 en win een weekendje weg

genomineerde bed en breakfasts

Ben je fan van tulpen-B&B’s én beschik je over een vooruitziende blik? Zet dan de genomineerde B&B’s per tulpencategorie op de juiste winnaarsvolgorde en maak kans op een onvergetelijk verblijf bij één van de Beste B&B’s van Nederland 2017, ter waarde van 250 euro!

Genomineerde bed en breakfasts ranken
Ook dit jaar kun je weer mee raden naar de verkiezingsuitslag van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland. Van woensdag 3 t/m zondag 7 mei vind je op Facebook dagelijks een nieuwe fotocarrousel met de genomineerde bed en breakfasts uit een specifieke tulpencategorie. Aan jou de taak om het juiste eindklassement te voorspellen en jouw top-3 te delen in het reactieveld onder de fotocarrousel.

Vijf tulpencategorieën: vijf keer raden
Om het eerlijk te houden mag je per categorie één voorspelling plaatsen. Er zijn vijf tulpencategorieën, dus je kunt in totaal vijf keer mee raden tijdens de actieperiode. Heb je bij minimaal één fotocarrousel het juiste eindklassement geraden? Dan loot je mee voor een onvergetelijk verblijf bij één van de genomineerde B&B’s. Hoe meer van jouw voorspellingen goed blijken te zijn, hoe meer kans je maakt op de prijs!

Beste B&B van Nederland 2017

Plaats per tulpencategorie één voorspelling onder de juiste fotocarrousel op onze Facebookpagina.

Plaats je voorspelling onder de juiste carrousel
Tijdens de actieperiode kun je iedere dag op Facebook vanaf 07:30 uur ’s morgens één voorspelling met ons delen onder de nieuwste fotocarrousel. Een ranking voor de categorie 1 tulp plaats je in het reactieveld onder de fotocarrousel met genomineerde B&B’s uit de categorie 1 tulp. Een ranking voor de categorie 2 tulpen plaats je in het reactieveld onder de fotocarrousel met genomineerde B&B’s uit de categorie 2 tulpen, enzovoorts.

Doe snel mee!
De actieperiode duurt vijf dagen lang en sluit op zondag 7 mei 2017 om 23:59 uur. Alle voorspellingen die vanaf dat moment onder de fotocarrousels komen te staan, zijn uitgesloten van deelname. Like, volg en houd de Facebookpagina van Bedandbreakfast.nl dus goed in de gaten en doe op tijd mee! De loting van de win-actie vindt plaats op donderdag 11 mei 2017 en de winnaar wordt daarna op Facebook bekend gemaakt. Check ook de overige voorwaarden van deze actie.

genomineerde bed en breakfasts

Welke B&B gaat er met de eretitel ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017’ vandoor?

Uitslag Beste B&B van Nederland 2017
Op woensdag 10 mei wordt de uitslag van Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017 bekend gemaakt via www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb, met daarbij het juiste eindklassement per tulpencategorie. De uitslag wordt vastgesteld aan de hand van een objectieve normenlijst met daaraan gekoppeld een scorelijst. Daarnaast tellen de reviewscores mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Zo ontstaat een volledig beeld van de kwaliteit en gastvrijheid van de B&B’s.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen; veiligheid, comfort, en hygiëne. De kwaliteit van de B&B’s wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen. De stichting is gelieerd aan BBN maar fungeert als onafhankelijk orgaan.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter