Televisie

Bed en Breakfast Omroep MAX: zondag de eerste aflevering

Zondagavond 14 mei gaat het nieuwe seizoen van ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max van start! Ook dit seizoen kun je weer genieten van bijzondere B&B’s en kandidaten. Nieuwsgierig naar een voorproefje? Kijk dan snel welke B&B’s er in de eerste aflevering te zien zijn.

De B&B-eigenaren logeren in Drenthe, Overijssel en Gelderland
De 3 bed en breakfasts die aanstaande zondag te zien zijn op Omroep Max, zijn gevestigd in de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland. Het belooft weer een bijzondere aflevering te worden; de deelnemers brengen een bezoek aan een natuurgebied in Drenthe met bewegende grond, wat zorgt voor nogal wat hilariteit. Vervolgens reizen ze af naar Overijssel, naar de gemeente Staphorst in het ‘stipwerk’. Bij de B&B in Gelderland sluit het gezelschap af, hier slapen ze tussen de bijzondere verzamelingen van de B&B-eigenaresse.

4-tulpen bed en breakfast Aquamarijn

B&B Aquamarijn in Stieltjeskanaal als eerste te zien aanstaande zondag bij Omroep Max.

4-tulpen bed en breakfast Aquamarijn
De eerste Bed & Breakfast die aanstaande zondag te zien is in het programma Bed en Breakfast, is de 4-tulpen B&B Aquamarijn in Stieltjeskanaal. B&B Aquamarijn is gevestigd in een gerestaureerde boerderij omringt door eeuwenoude kastanjebomen. Gasten hebben een prachtig uitzicht over het Drentse landschap. Op de eerste verdieping van de boerderij zijn 3 luxe gastenkamers gecreëerd, 2 gastenkamers hebben zelfs een bedstee. Daarnaast hebben de B&B-eigenaren ook verschillende huisjes in de tuin voor hun gasten.

bed en breakfast Omroep Max

Bed & Breakfast de Rollecate heeft 2 ruime gastenverblijven met uitzicht op de prachtige tuin.

Tweede deelnemer: B&B de Rollecate
De tweede deelnemer is B&B de Rollecate in Punthorst in de gemeente Staphorst. De B&B is gevestigd in een prachtige villa op het voormalig landgoed van de baron van Dedem, langs de Dedemsvaart. De villa is gebouwd in 1908 en ademt nog het sfeervolle karakter van weleer. Staphorst staat bekend om het karakteristieke ‘Staphorster Stipwerk’ en de traditionele klederdracht, zullen we de kandidaten daar ook nog in zien?

Bed and Breakfast boeken
De laatste B&B waar de B&B-eigenaren te gast zijn is bij B&B De Oldtimer in het middeleeuwse stadje Doesburg in de provincie Gelderland. Wil je zelf ook een keer verblijven bij een B&B in Doesburg of bij één van de andere deelnemers van het programma? Kijk dan snel op Bedandbreakfast.nl voor de mooiste B&B’s, je betaalt geen reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Bed & Breakfast MAX
Zondag 14 mei, 22.00 uur, NPO1
Hoofdfoto: B&B Omroep MAX

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas is werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl. Door de jaren heen heeft ze al verschillende leuke B&B's bezocht en helpt ze eigenaren met uiteenlopende vragen over het runnen van een Bed & Breakfast. Daarnaast beheert ze het classificatiesysteem van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

2 Reacties

Laat een reactie achter