Televisie

Uitzending Gemist: aflevering 1 ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max

Aflevering 1 van het nieuwe seizoen ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max werd gisteren goed bekeken. De B&B-houders sliepen in Drenthe, Overijssel en Gelderland in drie verschillende B&B’s, wat weer zorgde voor de nodige spraakmakende beelden. Heb je de uitzending gemist, kijk deze dan snel terug!

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen ‘Bed en Breakfast’ is gisteren weer goed van start gegaan. De eerste aflevering werd door 1,4 miljoen mensen bekeken. Het programma wordt dit jaar uitgezonden op de primetime zondagavond op NPO1, voorheen was het programma altijd te zien op de vrijdagavond. Heb jij de eerste uitzending gemist? Dan moet je deze zeker even terug kijken via Uitzending gemist.

Uitzending gemist Omroep Max

B&B Aquamarijn in Stieltjeskanaal is de winnaar van de eerste aflevering

Uitslag aflevering 1
De eerste aflevering werd gewonnen door Jeannette en Reinder van B&B Aquamarijn, zij ontvingen 105% van de vraagprijs. Antoinette en Bert uit Doesburg kregen 104% van de vraagprijs. Truus en Ben van B&B de Rollecate in Punthorst kregen 98% van de vraagprijs.

Uitzending gemist
Heb je de eerste uitzending gemist van ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max? Je kunt deze nog tot 21 mei terugkijken via Uitzending Gemist.

Over de auteur

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter