Geclassificeerde B&B

Paradijsjes om bij weg te dromen

tulpenclassificatie

Je kent ze wel, die idyllische plekjes waar je zó zou willen wonen. Een rietgedekte hoeve, een monumentaal pand, dat schattige huisje aan zee… Bij een tulpen-B&B ervaar je hoe het is om even zorgeloos te wonen op zo’n prachtlocatie, met fijne faciliteiten én de beste service!

geclassificeerde bed and breakfasts

Bij B&B Vijverhoef kun je tijdens warme zomerdagen heerlijk afkoelen in de zwemvijver.

Spetterende tulpen-B&B’s
Op mooie zomerdagen is het heerlijk ronddobberen of pootjebaden in het zwembad bij je favoriete tulpen-B&B. Minstens zo fijn: relaxen in de jacuzzi, whirlpool of hot tub.

tulpenclassificatie

In het historisch Hofkwartier van Den Haag vind je Bacán bed&breakfast, perfect voor een stedentrip.

Citytrip met tulpen
Terrasjes pakken, gezellige zomermarkten bezoeken en rondneuzen bij boetiekjes… Vanuit een geclassificeerde B&B in de stad geniet je optimaal van een stedentrip in eigen land!

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Gastenboerderij De Ziel ligt middenin het Twentse landschap en is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers.

Logeren in de natuur of aan zee
Leuk én leerzaam: logeren in de natuur, bijvoorbeeld op de B&B-boerderij. Liever vakantie vieren aan het water? Boek dan snel je verblijf aan zee of in waterrijke gebieden.

Tulpen-B&B

Geniet ‘s morgens van een heerlijk ontbijtje Bij De Pastorie!

Hoeveel tulpen kies jij?
Super de luxe, basic en alles daartussenin… Geclassificeerde bed and breakfasts met tulpen zijn er in allerlei soorten en maten, dus er is er altijd wel één die bij jouw wensen en budget past! Boek dus snel mooiste B&B’s met een officieel kwaliteitskeurmerk, bijvoorbeeld in de categorie 1 tulp, 2 tulpen, 3 tulpen, 4 tulpen of 5 tulpen.

Stichting Bed and Breakfast Nederland

Ook fijn: een verblijf bij één van de Beste B&B’s van 2017!

Vier de zomer bij geclassificeerde bed and breakfasts met tulpen
Geniet met volle teugen van de zomervakantie en blijf slapen bij geclassificeerde bed and breakfasts met tulpen! Het volledige aanbod van tulpen-B&B’s is te vinden op Bedandbreakfast.nl, je hebt direct contact met de eigenaar en betaalt geen reserveringskosten. Bekijk alle B&B’s met een kwaliteitskeurmerk >>

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter