Televisie

B&B de Kistemaker te zien in Vakantie Magazine op RTL4

RTL4

B&B de Kistemaker is op zondag 11 juni 2017 te zien in ‘Vakantie Magazine’ op RTL4. In het tv-programma bezoeken de presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers diverse vakantiebestemmingen in Griekenland, Duitsland, Spanje en Nederland.

Bed and Breakfast de Kistemaker
Deze zomer er even tussenuit in eigen land? Dan is de Kistemaker volgens ‘Vakantie Magazine’ een ideale keuze. Deze accommodatie in de Achterhoek is geen standaard B&B; zo geven de eigenaren John en Frank schilderscursussen, kookworkshops en worden er wandeltochten georganiseerd. Bovendien kunnen gasten iedere avond genieten van een heerlijk diner met producten uit eigen tuin.

RTL4

Naast zo’n voortreffelijk ontbijt, kun je ook rekenen op een heerlijk diner bij B&B de Kistemaker.

Uitzending bekijken
De aflevering met B&B de Kistemaker wordt op zondag 11 juni om 11:20 uur uitgezonden op RTL4. De herhalingen staan gepland op zaterdag 17 juni en zaterdag 12 augustus, beiden om 16:30 uur. Of kijk ‘Vakantie Magazine’ terug via RTLXL >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter