Televisie

Bed en Breakfast Omroep Max: aflevering 5

Rianne van de Pas
Geschreven door Rianne van de Pas

Zondag 11 juni om 21:20 uur op NPO 1 is het weer tijd voor ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max. De B&B-deelnemers zijn deze aflevering te vinden in het westen van het land, bij twee B&B’s in Noord-Holland en een B&B in Zuid-Holland. Veel kijkplezier!

In de aflevering van Bed en Breakfast bij Omroep Max van aanstaande zondag, logeren de B&B-eigenaren in een voormalige burgemeesterswoning in Noord-Holland. Tijdens het tweede bezoek moeten de deelnemers eerst een scheepje in een fles zien te krijgen alvorens ze van hun nachtrust kunnen genieten. De derde bed en breakfast in Zuid-Holland waar de deelnemers te gast zijn, is een B&B in een eeuwenoud pand, waar vroeger werd getrouwd en recht werd gesproken.

Omroep MAX

De deelnemers logeren tijdens deze aflevering in een voormalig burgemeesterswoning.

B&B Het Burgemeestershuis
De uitzending wordt gestart in het Noord-Hollandse Barsingerhorn bij B&B Het Burgemeestershuis. Zoals de naam van de bed and breakfast al doet vermoeden, logeren de deelnemers in een voormalige burgemeesterswoning uit 1890. De B&B beschikt over twee verschillende gastenkamers, waarbij twee zolderkamers optioneel zijn bij te boeken. Zin om erop uit te trekken? Binnen een mum van tijd ben je in Schagen en Callantsoog.

Bed en Breakfast Omroep Max

De B&B-eigenaren zijn ook te gast bij B&B Rechthuis van Zouteveen in Zuid-Holland.

Rechthuis van Zouteveen
Midden in het veenweidegebied van Midden Delfland is Bed en Breakfast ‘Rechthuis van Zouteveen‘ gelegen. Rechthuis van Zouteveen is gevestigd in een karakteristiek rijksmonument en prachtig gelegen op een dijk, aan het water in Schipluiden. Deze 4-tulpen B&B heeft vier gastenkamers met eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en toilet. Met de fluistersloepjes voor de deur kunnen de gasten het waterrijke gebied verkennen.

In Zuid-Holland en Noord-Holland vind je veel unieke bed & breakfasts, ideaal voor een weekendje weg in eigen land. Ga overnachten bij Het BurgemeestershuisRechthuis van Zouteveen of kies voor een leuke B&B in Enkhuizen. Voor het complete aanbod van B&B’s in Nederland kijk je op Bedandbreakfast.nl.

Bed & Breakfast MAX
Zondag 11 juni, 21.20 uur, NPO1

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas is werkzaam als marketing medewerker bij Bedandbreakfast.nl. Door de jaren heen heeft ze al verschillende leuke B&B's bezocht en helpt ze eigenaren met uiteenlopende vragen over het runnen van een Bed & Breakfast. Daarnaast beheert ze het classificatiesysteem van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Laat een reactie achter