Televisie

Uitzending Gemist: aflevering 5 Bed and Breakfast MAX

uitzending gemist
Josjah Thalen
Geschreven door Josjah Thalen

De vijfde aflevering van Bed and Breakfast op MAX kende maar liefst twee winnaars! Zowel Het Burgemeestershuis als Het Rechthuis van Zouteveen ontvingen 100% van de vraagprijs, ’t Karnemelkhuys eindigde op de laatste plaats en ontving 89% van de kamerprijs.

Kandidaten
In aflevering 5 van Bed and Breakfast op MAX stonden drie B&B’s uit Noord-Holland en Zuid-Holland centraal. De logeerpartij ging van start bij Het Burgemeestershuis in Barsingerhorn. Eigenaren Rob en Marianne ontvingen hun medekandidaten in hun voormalige burgemeesterswoning. Het gezelschap trok daarna verder naar de bed & breakfast van Anita en Bertus in Enkhuizen. Als laatste werd B&B Rechthuis van Zouteveen in Schipluiden bezocht, waar Marja en Jacob aan het roer staan.

Uitzending Gemist
Heb je de aflevering gemist of wil je ‘m gewoon nog een keer terugkijken? Via Uitzending Gemist beleef je de avonturen van de deelnemende koppels nogmaals. Let op: deze aflevering is online beschikbaar tot 11 juli 2017.

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter