Televisie

Bed and Breakfast op MAX gemist: aflevering 6

bed and breakfast op max
Josjah Thalen
Geschreven door Josjah Thalen

In de voorlopig laatste aflevering van Bed and Breakfast op MAX, streden er weer drie B&B’s om de eretitel. Bed en Breakfast ’t Klokhuis ging er met de winst vandoor, De Hooge Woeste in Emst en B&B De Beverhoek in Roggel eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats.

De Hooge Woeste
B&B-houders Joan en Hans mochten deze week het spits afbijten in Bed and Breakfast op MAX, met veel plezier ontvingen zij hun medekandidaten bij B&B de Hooge Woeste in Emst. Deze Veluwse tulpen-B&B bestaat uit de drie afzonderlijke accommodaties en is bovendien zeer geschikt voor ruiters en paarden. Speciaal voor hun collega’s regelden Hans en Joan een toepasselijke workshop paarden mennen.

Stichting Bed en Breakfast Nederland

B&B De Hooge Woeste is gelegen op de Veluwe; perfect voor natuurliefhebbers!

Bed en Breakfast ’t Klokhuis
Voor de tweede overnachting verplaatsten de eigenaren zich naar Noord-Brabant, waar Petra en Cees B&B ’t Klokhuis runnen in Oostelbeers. Naast twee gastenkamers, beschikt deze B&B ook over een schilderatelier waar Petra desgewenst workshops geeft. Uiteraard mochten de kandidaten uit het tv-programma deze kans niet aan zich voorbij laten gaan, dus ging het gezelschap aan de slag met de workshop mixed media.

Gezellige gastenkamer van Bed and Breakfast ’t Klokhuis in Oostelbeers.

Bevers spotten
Als laatste werd de B&B De Beverhoek bezocht in Het Limburgse Roggel. Eigenaren Ed en Thea vertrokken vanuit Schiedam naar Limburg om een nieuw avontuur te beginnen. De B&B is gelegen nabij het natuurgebied Leudal, waar zij allebei als vrijwilliger actief zijn. Als uitje organiseerden zij een wandeling door de natuur, waarbij zij uitleg gaven over de beverpopulatie.

Uitzending Gemist
Heb je ook zo genoten van de logeerpartij van deze week? Bekijk dan deze aflevering van Bed and Breakfast op MAX nog eens terug via Uitzending Gemist! Let op: deze aflevering is online beschikbaar tot 18 juli 2017.

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Naast het schrijven van teksten over de mooiste B&B-bestemmingen, heeft hij diverse deelnemers van het tv-programma Bed & Breakfast op Omroep MAX geïnterviewd. Ook bezoekt hij graag verschillende bed & breakfasts, zijn ervaringen en tips hierover deelt hij op deze blog.

1 reactie

  • Hoi, wij zijn Cees en Petra en wij hebben ontzettend genoten van de opnames in november en de uitzending op 18 juni. Leuk om achter de schermen te kijken! Omroep Max, heeft prachtige opnames gemaakt van onze locatie én mijn schilderatelier de Blauwe appel.

Laat een reactie achter