Inspirerende Bestemmingen

B&B’s langs de mooiste fietsroutes van Nederland

bed and breakfast fietsroutes

Zien de weersvoorspellingen er goed uit? Stap dan snel op je stalen ros voor een prachtige fietsvakantie door Nederland! Onderweg blijf je natuurlijk slapen bij gastvrije Bed & Breakfasts: comfortabel én telkens weer een nieuwe beleving. Goede reis!

zuiderzeeroute

Enkhuizen is één van de charmante steden langs de Zuiderzeeroute.

Zuiderzeeroute
Laat je betoveren door de rijke historie aan de voormalige Zuiderzee en fiets langs de mooiste plaatsjes rond het IJsselmeerNationaal Park Weerribben-Wieden en de Veluwe. Andere populaire bestemmingen rond de Zuiderzeeroute zijn onder meer AmsterdamVolendamEnkhuizenKampen en Harderwijk.

boerenlandroute

Toe aan een goede nachtrust tijdens je fietstocht? Blijf slapen bij een B&B in Twente!

Kaasmarkt en Tukkers
Maak een trektocht van Noord-Holland naar Twente, waarbij je via de Boerenlandroute de meest gezellige steden en dorpjes kunt ontdekken. Perfect om even bij te komen op het terras! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om even de benen te strekken bij een B&B in Alkmaar, Hoorn, Urk, Zwolle, Salland, Delden of Enschede.

maasfietsroute

Maastricht behoort tot één van de highlights van de Maasfietsroute.

Fietsen en slapen langs de Maas
Van Nationaal Park De Biesbosch tot de fraaie heuvels van Limburg… Tijdens een fietstocht langs de Maas blijf je jezelf verwonderen over de diversiteit van het Nederlandse landschap. Plan wat extra tijd in voor populaire plaatsen aan de Maasfietsroute zoals Rotterdam, Dordrecht, Boxmeer, Arcen, Venlo, Roermond en Maastricht.

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Tip van de mystery guest: fietsen en overnachten bij een tulpen-B&B.

Bed and Breakfast fietsroutes
Sta je al te trappelen om te starten met één van de bed and breakfast fietsroutes? Boek dan via Bedandbreakfast.nl alvast de leukste accommodaties voor onderweg! Liever iets minder kilometers maken op de fiets? Je maakt ook de mooiste tochtjes in de directe omgeving van deze schitterende tulpen-B&B’s >>

Over de auteur

Josjah Thalen

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter