Wellness B&B

Zoek de warmte op bij een Wellness Bed & Breakfast

wellness bed and breakfast

Kun je tijdens het frisse najaar wel wat extra warmte gebruiken? Kies dan voor een weldadig verblijf bij een Bed & Breakfast met wellness-faciliteiten. Na de nodige rust en ontspanning ga je weer vol energie de herfst tegemoet!

nederlandse bed and breakfast classificatie

Geniet van het najaar bij een geclassificeerde wellness-B&B zoals Comfortabel Rustpunt.

Wellness Bed and Breakfast met kwaliteitstulpen
Laat jezelf in de watten leggen bij een tulpen-B&B met wellness faciliteiten; deze accommodaties staan garant voor een zorgeloos verblijf vol ontspanning en kwaliteit. Boek dus snel de mooiste wellness-B&B’s met een kwaliteitskeurmerk! Echte aanraders zijn tulpen-B&B’s met een jacuzzi, privésauna of een combinatie van beiden.

hot tub

Blijf slapen op het schitterende Landgoed Sollewerf en warm jezelf op in de hot tub.

Ontspannen in de hot tub
Na een mooie herfstwandeling kom je volledig tot rust bij een Bed & Breakfast met hot tub. Tuur over het kleurrijke landschap en laat je gedachten de vrije loop… Je kunt natuurlijk ook kiezen voor Bed and Breakfasts met een whirlpool, jacuzzi of een verwarmd zwembad: heerlijk.

bed and breakfast

Niets fijner dan samen ontspannen in de privésauna.

B&B’s met privésauna
Je weerstand verhogen, je lichaam opwarmen of gewoon lekker relaxen… Er is eigenlijk altijd wel een goede reden te bedenken voor een verblijf bij een B&B met privésauna! En ben je op zoek naar pure wellness? Reserveer dan een compleet Wellness Bed and Breakfast met sauna, jacuzzi én badjassen.

wellness

Kies jij deze herfst voor een warm verblijf bij een B&B met ligbad?

Ligbad op de kamer
Creëer een intieme wellness beleving bij een B&B met ligbad op de kamer; compleet met sfeervolle achtergrondmuziek en een goed glas wijn. Meer heb je niet nodig, toch? Extra geliefd zijn romantische B&B’s met open haard, ligbad én badjassen.

B&B relax and more

Ook fijn: een verblijf bij een nieuwe tulpen-B&B zoals Relax and More in ‘s-Heerenberg!

Wellness Bed and Breakfast boeken
Wellness-B&B’s zijn natuurlijk het hele jaar door te bezoeken, maar in het najaar is zo’n verblijf nóg fijner. Tenslotte kun je na een frisse wandeling door de bossen heerlijk opwarmen bij een B&B met wellness-faciliteiten… Boek jouw ultieme B&B via Bedandbreakfast.nl en ga een fantastische tijd tegemoet, veel plezier!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter